W przyszłym sezonie drugoligowych derbów może nie będzie ale rok później w trzeciej to jak najbardziej są realne
|
|
Odwróć tabelę Motor na czele . Eksperyment z juniorem trenerem jest super , ale dla konkurencji . Rywal do awansu odpadł już na początku sezonu . Sześć kolejek dwa punkty , super wynik .
|
|
Ooo!!! Następne gwiazdory!!! Jedne z Łęcznej a drugie z Lublinia.
|
|
Prezydent Żuk zrobił sobie fotkę z Panem Jakubasem oddano Motor SA miliarderowi by dalej dawać kasę na klub. I jak widać projekt biznesowy uległ zakończeniu po 1.5 sezonu. Gdzie są te nieograniczone środki na transfery od Pana Jakubasa których nigdy nie było. Są pieniądze na spalarnię a nie ma kasy na 3 ligę piłki nożnej.
|
|
Motor chłopiec do bicia ale to było wiadomo przed sezonem z takim trenerem i takimi transferami nie możemy patrzeć za siebie bo tam już nikogo w tabeli nie ma
|
|
Ciekawy to będzie mecz na Arenie w najbliższą sobotę. Kopacze grać qr.. a mać a jak nie to wyperd.. lać. Jeden syf czy spadniemy juniorami czy starym Królem i Ceglarzem. Onyszko gdzie są transfery?
|
|
Od początku nie podobał mi się dil biznesmena, który w tym wieku przpomniał sobie że kiedyś chodził na Motor ze znanm łysym kombinatorem.
|
|
TO JUŻ NIE JEST ŚMIESZNE !!! dziady jak długo będą Lublin ośmieszać brawo JAKUBAS I ŻUK !!!!
|
|
Nie dla nich jest porażki smak, nie dla nich forma zła.
|
|
Jak będą konsultacje społeczne co do budowy spalarni pana Jakubasa to osobiście zbiorę 1000 odpisów przeciwko. I zrobi to każdy szanujący się kibic wydymanego klubu. Jak pan Jakubas chce robić biznesy wycierajac mapę Motorem to niech to przemyśli. Niech nie robi z nas przydrożnych kmiotków, ktorzy się temu przyglądają. Nie damy się!!!!!!!!!!!
|
|
Spartakus Szarowola nic nie gra. Po co było zwalniać Sagana
|
|
To było do przewidzenia,zatrudniając trenera małolata i nie przeprowadzając żadnych znaczących transferów .Ważne że Jakubas z Żukiem fotkę sobie strzelili . Wstyd!
|
|
Śmierdziało przekrętem od samego początku. Jakubas ma 70 lat a 2 lata temu sobie przypomniał ze kocha Motor???? Jestem przeciw spalarni Jakubasa
|
|
Śmierdziało przekrętem od samego początku. Jakubas ma 70 lat a 2 lata temu sobie przypomniał ze kocha Motor???? Jestem przeciw spalarni JakubasaŚmiechłem. Ale jak będą wygrywać mecz za meczem to już nie będziesz przeciw czy o co chodzi? Co ma spalarnia wspólnego z Motorem? Dwie zupełnie różne sprawy. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|