![]() |
Panie Martin, czy ktoś Panu zapłacił za ten "dziwny wywiad"? Skąd ten zryw i szczucie w stronę trenera?, pytam? Boli was , że są wyniki lepsze od tego, jak wy byliście i BRALIŚCIE jak "pan" twierdzi po 10 koła za...? NIC? Więc obiektywnie, rzecz biorąc, szkodziliście klubowi. Jak pracownik, który nie pracuje w firmie powinien być zwolniony od razu, to jest norma. Pozbyli się "pana" bo wydawanie 10 koła jest po prostu stratą i naciąganiem klub na olbrzymie straty finansowe, a kwoty łożone na "pana"! a pieniądze mogłyby bardzo pomóc np: szkółce młodzieży, która trenuje w klubie a każdy grosz się liczy. Pan Jakubas, powinien mieć jakąś "prawą rękę", która byłaby obserwatorem w klubie i bacznie obserwować, kto "ZŻNIE Pana Jakubasa na kasę" - czyli jak pracuje, a nie tylko dostaje kasę.
Dalej..., dlaczego wcześniej "żeś pan" nic nie mówił, tylko akurat teraz? A to co "pan" cytuje, to może być po prostu wyssane z palca. Mogę również powiedzieć, że widziałem pana" jak "żeś pan" sklep lub o coś w lutym...gdzieś tam hen... To tylko pomówienia i nic więcej, szczucie na trenera - co prawda nerwowego odrobinę. Było zasuwać do redakcji i na świeżo mówić o tym, a nie pod koniec maja. Hahaha dobry GIGUŚ. Ja trzymam kciuki, za klub, piłkarzy, trener. A najbardziej za Pana Jakubasa, który od wielu, wielu lat, coś profesjonalnie i za swoje, próbuje wyciągnąć ten klub z tradycjami na powierzchnię. Marzy mi się Ekstraklasa.
|
![]() |
Marzenia dobra rzecz. Tylko może chociaż podstawówkę najpierw skończ, gramatyki, ortografii, pisowni się poucz.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|