![]() |
Oddałem ❤️ za drużynę oddałem ❤️ i swą krew i wierzę że w końcu zasłynie nasz klub nasz RKS
|
![]() |
32. kolejka - Wisłoka Dębica - Motor Lublin, tam przegracie awans, róbcie screeny
|
![]() |
Jeśli panowie zaczniecie piąć się w górę pamiętajcie że przy awansie klub będzie musiał pożegnać się z 2/3 zawodnikami obecnej drużyny
Ponieważ nie macie umiejętności ani techniki by się utrzymać w wyższej lidze. Nie zarobicie nigdzie takich pieniędzy jak w Lublinie. Więc nauczony poprzednimi waszymi zagrywkami mam nadzieję że wyhamyjecie. W końcu nie zwolnią was a trenera.
|
![]() |
jej oddałem serce swe! ona najpiękniejszym snem! to drużyna z Szarowoli!
|
![]() |
korona ~ STAL. 0:2
|
![]() |
Sciagnac do Motoru Bialka z Avi ktory strzela non stop mimo swojego juz wieku. I Rafala Krola ze Stali Krasnik ktory trzeci sezon pod rzad jest w wielkiej formie. Jeszcze z jednego dobrego srodkowego obronce i na wiosne cos z tego moze byc
|
![]() |
Oddałem ❤️ za drużynę oddałem ❤️ i swą krew i wierzę że w końcu zasłynie nasz klub nasz RKSErkaes erkaes, od pierwszych wsi zabudowań, aż po Szarowoli kres! |
![]() |
Gratulacje dla Motoru z dalekiego Poznania ale serucho mam Lubelskie i często kupuje transmisje Motoru na zywo ,dlatego wygrana mobilizuje mnie do wszystkich meczy Motoru po 15 zł ,jeżeli Motor awansuje pierwszy przeprosze trenera Hajde ,trzymam za was kciuki do konca sezonu oby tak dalej
|
![]() |
Sciagnac do Motoru Bialka z Avi ktory strzela non stop mimo swojego juz wieku. I Rafala Krola ze Stali Krasnik ktory trzeci sezon pod rzad jest w wielkiej formie. Jeszcze z jednego dobrego srodkowego obronce i na wiosne cos z tego moze bycściągnąc to sobie możesz majty,Białek nigdy nie pójdzie do was! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|