"Wystawiony przez klub z Lublina Tomasz Brzyski"...a na czym polega to "wystawienie" zawodnika przez Motor?
|
|
Przecież jest napisane :"Wystawiony niedawno na listę transferową". Widać przeciętny kibic Motoru ma problemy z czytaniem, a już napewno z logiczną interpretacją przeczytanego tekstu.
|
|
"Wystawiony przez klub z Lublina Tomasz Brzyski"...a na czym polega to "wystawienie" zawodnika przez Motor?Jak byś był troszkę bardziej rozgarnięty, to byś wiedział o co chodzi. |
|
Jednego emeryta mniej, teraz jeszcze Bonin. Zrobili sobie dom starości w Motorze naszym ukochanym
|
|
Niech biorą do Motoru młodych głodnych sukcesu młodych zawodników. Jak nie mylę się Bartnicki ( ten nażelowany komentatorek ) jego wziął do Motoru
|
|
lubelski klub kokosa
|
|
Bardzo dobrze leser który był tu na przechowaniui nie zależało mu na awansie
|
|
Zawodnik który zawsze dawał z siebie wszystko , mam nadzieje ze jeszcze go zobaczę grającego. Zobaczymy jak w ciężkich meczach zachowają się inni i czy wezmą na siebie ciężar gry.
|
|
Bo głąby post został edytowany...nie martw się gościu z godziny 15:21 ja tez jestem świadkiem tego ze było napisany „wystawiony”,a nie „wystawiony na listę transferowa”,więcej luzu w *** napinacze
|
|
I bardzo dobrze! Gość w rundzie jesiennej nie dawał rady z szybkimi skrzydłowymi. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść. Niech idzie sobie do Lublinianki grać amatorsko
|
|
Niech napiszą ile musieli zapłacić za rozwiązanie kontraktu za porozumieniem stron ? Marnotrastwo kasy jest dalej na porządku dziennym w tym klubie.
|
|
dawać go do Lewartu. za poł roku bedzie u nas ta sama liga co w Motorze.
|
|
To pokazuje ile Brzyski brał. Wystarczyło na Ropskiego i Króla. Patologia polskiej kopanej. Samorząd wywala taką kasę podatników na 1500 bezrobotnych karków.
|
|
Brał pomiędzy 10.000 a 12.000 miesiecznie na czwartym poziomie rozgrywkowym! Brak słów patologia do kwadratu!
|
|
Nie Brzyski rozwiązał, tylko odwrotnie. On sobie może w tym wieku buty co najwyżej rozwiązać, ale musi uważać na korzonki.
|
|
Rozwiązał za porozumieniem stron, ale ile musieli jemu zapłacic za to, ze zgodził się na to:)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|