![]() |
Ja rozumiem czemu zawodnicy męczą sie podczas meczu ale do chiolery czemu męczą kibiców tą"grą"?oczy krwawią strasznie,zrobili ze staevanowićia bohatera wiekszość piłek łądowali w niego,zresztą gra azot jest tak czytelna że nie problem przewidzieć jakie podanie do kogo będzie następne.moim zdaniem 4 bramki to najniższy wymiar kary,dziś różnica w szybkości byla widoczna aż nadto a to co dziś robił pan Jarzyn Przybylski zakrawa na kpine,czysta pozycja do rzutu a on podaje do krytego superszczelnie pana Seroki.no ale 5te miejsce jest chyba pewne,niżej będzie cięzko;)
|
![]() |
Ja rozumiem czemu zawodnicy męczą sie podczas meczu ale do chiolery czemu męczą kibiców tą"grą"?oczy krwawią strasznie,zrobili ze staevanowićia bohatera wiekszość piłek łądowali w niego,zresztą gra azot jest tak czytelna że nie problem przewidzieć jakie podanie do kogo będzie następne.moim zdaniem 4 bramki to najniższy wymiar kary,dziś różnica w szybkości byla widoczna aż nadto a to co dziś robił pan Jarzyn Przybylski zakrawa na kpine,czysta pozycja do rzutu a on podaje do krytego superszczelnie pana Seroki.no ale 5te miejsce jest chyba pewne,niżej będzie cięzko;)Chyba chciałeś napisać WYŻEJ. |
![]() |
Wynik wynikiem, albo jaka gra taki wynik, błędy, zepsute akcje i karne... no i cienizna Podsiadło (który powinien siedzieć w szatni), czytelna gra środkiem, bez pomysłu i skrzydeł, ale przede wszystkim marni sędziowie, którzy nie radzili sobie z prowadzeniem meczu... Śmiało można powiedzieć, że to właśnie sędziowie zepsuli widowisko, tendencyjnie i niekompetentnie. Problem dobrego sędziowania istnieje od dawna, co więcej sprawę Orzechowskiego zamieciono pod dywan bez żadnych działań a problem jest nadal... Zresztą czego wymagać od sędziów skoro lokalny działacz, członek lokalnych struktur ZPRP chodzi w przerwie meczu po boisku i pokazuje kibicom swojej drużyny środkowy palec... to pokazuje nastawienie, szacunek a przede wszystkim kulturę osobistą pana K. Schodzi na psy sędziowanie i piłka przez to bo za mierną jakość widowiska odpowiadają głównie oni...
|
![]() |
Jak dla mnie gra Azotów to porażka. Jedynie Antek, Szyba, Dawydzik jeszcze trzymają jakiś poziom. Ale Podsiadło czy Kowalczyk to nie mam pojęcia co porobiło się z tymi zawodnikami, zamiast rzucać to biegają jak dzieci we mgle i podają prawo lewo. Przecież z tą grą my nawet 5 miejsca nie osiągniemy. Niby nazwiska są ale chłopaki z osiedla by lepiej zagrali jakby tydzień wcześniej wódę odstawili i taką kasę dostali jak nasi dostają. Gra powolna anemiczna, nasi powinni zamiast treningów mieć wyświetlane mecze i spotkania jakie gra Barcelona jak u nich piłka chodzi jakie są akcje i jadą każdego
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|