![]() |
Gratulacje dziewczyny. Szacunek za walkę. A teraz czekamy na srebrną Bożenkę. I co wiejski kundlu "miłośniku wąsatych jak twoja matka kobiet".
|
![]() |
Kobierzyce zdobyte! Kolejna potęga pokonana! Brawo nasze siatkarki!
|
![]() |
Kobierzyce zdobyte! Kolejna potęga pokonana! Brawo nasze siatkarki!I znowu ten debil z"po co". Jak to być wyśmiewany przez wszyskich? |
![]() |
No i dziewczyny powoli wracają na ścieżkę zwycięstw prowadzącą do kolejnego tytułu mistrzyń Polski a tak przy okazji może nie czytają tych komentarzy ale Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia kobiet no i oczywiście również wszystkiego najlepszego wszystkim kibickom nie tylko piłki ręcznej
|
![]() |
Co chcecie od chłopaka? po 7:0 z Chełmianką dla kibiców Spartakusa ,,Nas niedogoniet'' nabiera nowego znaczenia
|
![]() |
Nie wiem, nie czytałem zagranicznych gazet po występach MKSu w pucharach :)
|
![]() |
Nie wiem, nie czytałem zagranicznych gazet po występach MKSu w pucharach :)A po "jakiemu" ty chciałeś przeczytać? Co najwyżej mogłeś obrazki pooglądać melepeto intelektualny. |
![]() |
Sławuś, twoja wąsata stara chciałaby żebyś czasem pokręcił śmigłem. Ale.. Raz, nie bardzo jest czym, dwa, obrzydzenie bierze górę... Trzy, przeciesz wolisz kozy i wiejskie kundelki... Dno dziadu.
|
![]() |
Sławuś, twoja wąsata stara chciałaby żebyś czasem pokręcił śmigłem. Ale.. Raz, nie bardzo jest czym, dwa, obrzydzenie bierze górę... Trzy, przeciesz wolisz kozy i wiejskie kundelki... Dno dziadu.Ja przynajmniej wąsatą ale mam, a ty całe życie na garnuszku u mamusi burku łańcuchowy. A jak ciebie "pukałem" to nie narzekałeś na moje "śmigło" wiejski kundlu, a wręcz byłeś zachwycony. A kozy to przecież twoja domena i nikt ciebie w tym nie przebije jełopie buraczany. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|