Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

KPR Gminy Kobierzyce – MKS Perła Lublin 26:33

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 7 marca 2020 r. o 19:31 Powrót do artykułu
Gratulacje dziewczyny. Szacunek za walkę. A teraz czekamy na srebrną Bożenkę. I co wiejski kundlu "miłośniku wąsatych jak twoja matka kobiet".
Odpowiedz
Kobierzyce zdobyte! Kolejna potęga pokonana! Brawo nasze siatkarki!
Odpowiedz
Kobierzyce zdobyte! Kolejna potęga pokonana! Brawo nasze siatkarki!
 I znowu ten debil z"po co". Jak to być wyśmiewany przez wszyskich?
Odpowiedz
No i dziewczyny powoli wracają na ścieżkę zwycięstw prowadzącą do kolejnego tytułu mistrzyń Polski a tak przy okazji może nie czytają tych komentarzy ale Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Dnia kobiet no i oczywiście również wszystkiego najlepszego wszystkim kibickom nie tylko piłki ręcznej
Odpowiedz
Co chcecie od chłopaka? po 7:0 z Chełmianką dla kibiców Spartakusa ,,Nas niedogoniet'' nabiera nowego znaczenia
Odpowiedz
Nie wiem, nie czytałem zagranicznych gazet po występach MKSu w pucharach :)
Odpowiedz
Nie wiem, nie czytałem zagranicznych gazet po występach MKSu w pucharach :)
 A po "jakiemu" ty chciałeś przeczytać? Co najwyżej mogłeś obrazki pooglądać melepeto intelektualny.
Odpowiedz
Sławuś, twoja wąsata stara chciałaby żebyś czasem pokręcił śmigłem. Ale.. Raz, nie bardzo jest czym, dwa, obrzydzenie bierze górę... Trzy, przeciesz wolisz kozy i wiejskie kundelki... Dno dziadu.
Odpowiedz
Sławuś, twoja wąsata stara chciałaby żebyś czasem pokręcił śmigłem. Ale.. Raz, nie bardzo jest czym, dwa, obrzydzenie bierze górę... Trzy, przeciesz wolisz kozy i wiejskie kundelki... Dno dziadu.
 Ja przynajmniej wąsatą ale mam, a ty całe życie na garnuszku u mamusi burku łańcuchowy. A jak ciebie "pukałem" to nie narzekałeś na moje "śmigło" wiejski kundlu, a wręcz byłeś zachwycony. A kozy to przecież twoja domena i nikt ciebie w tym nie przebije jełopie buraczany.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...