![]() |
To jest tradycja! To jest MKS!
|
![]() |
Nudna to liga , gdzie na początku wiadomo kto ja wygra
|
![]() |
Widzów 300.... w tym połowa dzieci i rodziny zawodniczek.
|
![]() |
Widzów 300.... w tym połowa dzieci i rodziny zawodniczek.To ty umiesz aż do tylu liczyc? 10 lat zawodówki nie poszło na marne. Mamusia MUSI być z ciebie dumna. |
![]() |
Widzów 300.... w tym połowa dzieci i rodziny zawodniczek.To ty umiesz aż do tylu liczyc? 10 lat zawodówki nie poszło na marne. Mamusia MUSI być z ciebie dumna. |
![]() |
Przyjdzie zagrać z kimś zza granicy i będzie oklep :)
|
![]() |
A ty onanusie umiesz liczyc do 2? Po co wysylasz 2 razy te same wypocinyy? Co do wyksztalcenia... Jestes przy mnie malutki, biedniusi frustracie z najnizsza krajową.
|
![]() |
A ty onanusie umiesz liczyc do 2? Po co wysylasz 2 razy te same wypocinyy? Co do wyksztalcenia... Jestes przy mnie malutki, biedniusi frustracie z najnizsza krajową.kolego nie siedź przy kompie, tylko zbieraj się do Sandomierza, popatrzeć jak Twoi ulubieńcy kolejny oklep zbierają |
![]() |
A ty onanusie umiesz liczyc do 2? Po co wysylasz 2 razy te same wypocinyy? Co do wyksztalcenia... Jestes przy mnie malutki, biedniusi frustracie z najnizsza krajową.Że do 300 umiesz liczyc to pokazałeś ale na większą inteligencję nie liczyłem. Wysłałem 2 razy bo jak byś raz przeczytał to wątpie abyś zrozumiał ale widzę że i to było dla ciebie zamało. Ale kozoje*cy tak mają zero myślenia tylko aby dorwać coś co nie ucieka na drzewo. |
![]() |
Kolego przecież do Sandomierza to go mamusia nie puści ani nie da mu na PKS-a. A na kozie to nie pojedzie bo bydle boi się wody i przez most na Wiśle nie przejdzie. A jeszcze może mleko stracić czym pozbawi swojego "pana" szlachetnego trunku. Pozdrawiam.A ty onanusie umiesz liczyc do 2? Po co wysylasz 2 razy te same wypocinyy? Co do wyksztalcenia... Jestes przy mnie malutki, biedniusi frustracie z najnizsza krajową.kolego nie siedź przy kompie, tylko zbieraj się do Sandomierza, popatrzeć jak Twoi ulubieńcy kolejny oklep zbierają |
![]() |
Sam sobie tłusty onanusie odpowiadasz? Nie chodze na Motor ani na żadne inne gówno. Mamusia nigdzie mnie nie musi puszczać bo jestem już grubo po 40-stce. Ale ty jesteś wykształciuch. Każdy wpis o waleniu, kozach i tego typu "atrakcjach". Lubisz to? No pewnie tak bo kobiety widujesz własnie tylko na takich wątpliwych "widowiskach", a nagie widziałeś tylko w filmach dla doroslych..
|
![]() |
Sam sobie tłusty onanusie odpowiadasz? Nie chodze na Motor ani na żadne inne gówno. Mamusia nigdzie mnie nie musi puszczać bo jestem już grubo po 40-stce. Ale ty jesteś wykształciuch. Każdy wpis o waleniu, kozach i tego typu "atrakcjach". Lubisz to? No pewnie tak bo kobiety widujesz własnie tylko na takich wątpliwych "widowiskach", a nagie widziałeś tylko w filmach dla doroslych..Posłuchaj kozoje*co z Koziej Wólki ja mam już grubo po 50-tce i jestem kibicem wszystkich zespołów z Lublina.Na mecze chodziłem już w latach 70-tych. I nie ważne czy to był MKS, Start /kobiety,mężczyżni/Motor/ boks, tenis stołowy/czy Lublinianka/piłka nożna,ręczna/lub Budowlani.A teraz największą satysfakcje sprawia mi 7-letni wnuk który pyta się mnie"Dziadku kiedy idziemy na mecz"? I zabieram go na Globus na MKS. A ty czym się możesz pochwalić? Siedzisz tylko wylewasz swoje frustracje,i to że jesteś łajzo życiowa i nic ci w życiu nie wyszło /może oprócz stolca/. |
![]() |
Pytanie zasadnicze, moj ty zloty chlopcze. Jesz stolec?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|