Wczoraj ewidentnie im się chciało. A że Piotrcovia wystawiała się na tacy, to żal było nie skorzystać z prezentów :)
|
|
Wybitny znawca taktyki i strategii znowu wypisuje swoje głupoty. Nikt się nigdy przed nikim nie kładzie na boisku, każde zwycięstwo trzeba wyszarpać. Chwała dziewczynom za zaangażowanie i walkę.
|
|
Oglądałeś mecz obrońco bez pojęcia? Piotrcovia momentami grała straszliwie głupio. Zwłaszcza na początku. Dlatego żal tego było nie wykorzystać. Tyle napisałem. Chwała dziewczynom, że w końcu im się zechciało pograć. Od kilku spotkań tego brakowało. Oby był to dobry prognostyk na przyszłość.
|
|
Oglądałem, agresorze bez rozumu. Wszyscy grają głupio...Sztuka wygrywania polega właśnie na umiejętności wykorzystania blędów przeciwnika, mundralo! Znalazł się fizyk - teoretyk. To może sam wejdż i pokaz co potrafisz, ekspercie i wyczynowcu sprzed monitora. No dalej, rusz dupsko!
|
|
Agresorze? Chyba masz coś z głowisią nie tak, bo to ty ciągle na mnie naskakujesz i ujadasz jak nieznośny kundel. W dodatku nie wiem za co :) Czytanie ze zrozumieniem to też nie jest twoja najlepsza strona. Weź trochę wyluzuj, bo ci żyłka strzeli ;)
|
|
Jak ja obrońca, to Ty napastnik. No dalej, rusz dupsko!
|
|
Z mojej strony eot. Nie chce mi karmić trolla, który z jakiegoś powodu szuka zaczepki.
|
|
I tak trzymać. A co Ci się jeszcze u dziewczyn nie podoba:uszy, oczy, nogi, włosy, piersi, nosy? Wal hurtem, nie żałuj sobie...Chyba, że na tym znasz się tak samo jak na piłce ręcznej, namiętny krytykancie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|