Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

MKS Perła Lublin – KPR Ruch Chorzów 33:21. Powrót kontuzjowanych

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 lutego 2020 r. o 19:47 Powrót do artykułu
Byłem, pełne trybuny. Wszędzie kamery tv sportowych.
Odpowiedz
Byłem, pełne trybuny. Wszędzie kamery tv sportowych.
 Ta byłeś, a kto cie z łańcucha wypuścił wsiowy przygłupie?
Odpowiedz
Sławuś, weź ty sie lepiej za swoją starą jurną 60-tke... Tylko muchy wcześniej odgoń.
Odpowiedz
Autobusów MPK coraz mniej ale miliony zł na klub, który przegrywa wszystkie mecze w pucharach europejskich są!
Odpowiedz
Sławuś, weź ty sie lepiej za swoją starą jurną 60-tke... Tylko muchy wcześniej odgoń.
 Wynik do przewidzenia. Cieszy powrót na parkiet Marty i Anety, zabawa na trybunach przednia. Teraz będzie już tylko lepiej. No nareszcie wiejski kundel dał głos. Gdzie byłeś wczesniej dziubasku. Stęskniłem się za tobą i twoim ujadaniem. Mam nadzieje że nie zaniedbujesz mojej kozy. Jak będziesz grzeczny to wynogrodzę ci twoje starania tak jak ostatnio. Pa burku.
Odpowiedz
"8 celnych trafień"? A czy trafienia mogą być niecelne? Czy oczekiwanie, że Pan redaktor potrafi się posługiwać językiem (mam nadzieję) ojczystym jest zbyt wygórowane?
Odpowiedz
Kawalerowie do wzięcia!!! Odcinek 143 nagrywany będzie za bramka podczas meczu EHF!! W rolach głównych wystąpi Elvis z PKS-Ami, Łysy, Walibębnowy, Jeden Kieł inaczej Pasibrzuch, Gwiżdżący Felek, Pijany Rychu! Serdecznie zapraszamy do Polsat Play!! Dowiedz się jakie życie maja na siebie kawalerzy z Lublina!!!
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...