![]() |
Byłem, pełne trybuny. Wszędzie kamery tv sportowych.
|
![]() |
Byłem, pełne trybuny. Wszędzie kamery tv sportowych.Ta byłeś, a kto cie z łańcucha wypuścił wsiowy przygłupie? |
![]() |
Sławuś, weź ty sie lepiej za swoją starą jurną 60-tke... Tylko muchy wcześniej odgoń.
|
![]() |
Autobusów MPK coraz mniej ale miliony zł na klub, który przegrywa wszystkie mecze w pucharach europejskich są!
|
![]() |
Sławuś, weź ty sie lepiej za swoją starą jurną 60-tke... Tylko muchy wcześniej odgoń.Wynik do przewidzenia. Cieszy powrót na parkiet Marty i Anety, zabawa na trybunach przednia. Teraz będzie już tylko lepiej. No nareszcie wiejski kundel dał głos. Gdzie byłeś wczesniej dziubasku. Stęskniłem się za tobą i twoim ujadaniem. Mam nadzieje że nie zaniedbujesz mojej kozy. Jak będziesz grzeczny to wynogrodzę ci twoje starania tak jak ostatnio. Pa burku. |
![]() |
"8 celnych trafień"?
A czy trafienia mogą być niecelne?
Czy oczekiwanie, że Pan redaktor potrafi się posługiwać językiem (mam nadzieję) ojczystym jest zbyt wygórowane?
|
![]() |
Kawalerowie do wzięcia!!! Odcinek 143 nagrywany będzie za bramka podczas meczu EHF!! W rolach głównych wystąpi Elvis z PKS-Ami, Łysy, Walibębnowy, Jeden Kieł inaczej Pasibrzuch, Gwiżdżący Felek, Pijany Rychu! Serdecznie zapraszamy do Polsat Play!! Dowiedz się jakie życie maja na siebie kawalerzy z Lublina!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|