![]() |
O ile wybór Trojana na plus bo nadchodzą cięższe czasy i trzeba mocnego gracza a nie pipkę, o tyle wybór Waldemara pozostawiam bez komentarza. Panie Prezydencie..
|
![]() |
O ile wybór Trojana na plus bo nadchodzą cięższe czasy i trzeba mocnego gracza a nie pipkę, o tyle wybór Waldemara pozostawiam bez komentarza. Panie Prezydencie..Chce też dodać że Panu Szmitowi trzeba oddać i jestem wdzięczny za spokój jaki wprowadził w zarządzaniu klubem bo masz Montex na to zasługuje. Oczywiście żebym nie został zrozumiany źle - określenie pipka nie odnosiło się do jego osoby a do osoby która mogła się trafić jako typowy spadochron i slabiak zamiast Trojana. Pozdro |
![]() |
Stop polityce w sporcie!!!!!! Prezydencie Żuku nie idź tą drogą.
|
![]() |
Postawili na twardego gracza. Ale na to drugie powołanie warto spuścic kurtyne milczenia.
|
![]() |
Nie mieszać polityki do sportu
|
![]() |
no curwa. jest tyłu młodych i aktywnych na rynku a wy dajecie fuche dzialaczowi z platformy? Po co! Który to już raz szanowne władze? Będziemy pamiętać przy urnach.
|
![]() |
Jak to się stało, że tow. Trojan przeszedł pozytywnie lustrację w Lublinie. Z Związku Piłki Ręcznej nie udało się i został tylko komisarzem. W meczu PO-PiS jest 1:1 Trojan-Piotrowicz, brawo Panie Prezydencie Żuk otaczamy się na dno.
|
![]() |
Bogdan,miałem Ci złożyć gratulacje, ale jak się dowiedziałem, że jesteś z PO,to cofam.
|
![]() |
Bogdan,miałem Ci złożyć gratulacje, ale jak się dowiedziałem, że jesteś z PO,to cofam.On nie widnieje w strukturach PO. Pan Waldemar za to tak. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|