![]() |
Wreszcie koniec kompromitacji w Europie :)
|
![]() |
Wreszcie koniec kompromitacji w Europie :)W jakich pucharach gra Spartakus? PP na szczeblu okręgowym,a o takiej kompromitacji jak MKS może tylko pomarzyć,bo najpierw by trzeba mistrza Polski zdobyć,a nie puchar wójta. Tak wójta,bo kiedyś przebierańcy ze Spartakusa taki wygrali występując jako Dąbrowica i pokonując amatorów. |
![]() |
Tragiczna gra Nocuń
|
![]() |
Buahaha :-) Tak jak pisałem, teraz już wakacje tzn. polska liga.
|
![]() |
Nocuń na ławę. Nie wiem po co powołana do reprezentacji ...
|
![]() |
I co im po tym mistrzu? Nawet w tv o tym nie wspomną bo szkoda czasu aby kilka sekund poświęcić o amatorskiej lidze żeńskiej piłki ręcznej i kolejnym nic nie znaczącym tytule.Wreszcie koniec kompromitacji w Europie :)W jakich pucharach gra Spartakus? PP na szczeblu okręgowym,a o takiej kompromitacji jak MKS może tylko pomarzyć,bo najpierw by trzeba mistrza Polski zdobyć,a nie puchar wójta. Tak wójta,bo kiedyś przebierańcy ze Spartakusa taki wygrali występując jako Dąbrowica i pokonując amatorów. |
![]() |
no i git
|
![]() |
Trener ma czas na przemyślenia myśle że w przyszłości zacznie od początku grać całym zespołem no a niektóre zawodniczki trzeba zmobilizować do gry bo Nosek stoi na 12 metrze nawet nie pozoruje ataku
|
![]() |
Lepiej przegrać z Odense w europejskich pucharach niż Jutrzenką Giełbutów w lidze powiatowejI co im po tym mistrzu? Nawet w tv o tym nie wspomną bo szkoda czasu aby kilka sekund poświęcić o amatorskiej lidze żeńskiej piłki ręcznej i kolejnym nic nie znaczącym tytule.Wreszcie koniec kompromitacji w Europie :)W jakich pucharach gra Spartakus? PP na szczeblu okręgowym,a o takiej kompromitacji jak MKS może tylko pomarzyć,bo najpierw by trzeba mistrza Polski zdobyć,a nie puchar wójta. Tak wójta,bo kiedyś przebierańcy ze Spartakusa taki wygrali występując jako Dąbrowica i pokonując amatorów. |
![]() |
Panie prezesie może warto wziąć za to wszystko odpowiedzialność na siebie i podać się do dymisji.
|
![]() |
Heko Czermno, Spartakus Szarowola, Wólczanka Wólka Pełkińska, Jutrzenka Giebułtów, Wiślanie Jaśkowice, Motor Lublin. Która z tych drużyn przez ostatnie 18 lat nigdzie nie awansowała?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|