Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

MKS Perła Lublin – Rostov Don 20:30

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 9 listopada 2019 r. o 21:41 Powrót do artykułu
Beznadziejny mecz Achruk !!!
Odpowiedz
Teraz już wiecie jak beznadziejna jest nasza liga. Najlepsza drużyna z Polski jest trzy poziomy niż od od najlepszych drużyn innych lig.
Odpowiedz

Odpowiedz
 A ja uważam, że to był najlepszy mecz dziewczyn w tej edycji LM. I tak naprawdę ten mecz przegrały w kontrach po nie udanych akcjach w ataku. Nie wiem czemu czepiłeś się Kingi, ale naprawdę nie zagrała żle. Dzięki dziewczyny za walkę i życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach.
Odpowiedz
A jak grzecznie pytałem po co ten mecz i wróżyłem minus 10 przy wyluzowanym Rostowie to się mnie ktoś czepił :-)
Odpowiedz
Bo Kinga bardzo słabo gra. Dlatego się czepiam. 
Odpowiedz
Żal było patrzeć. Pusto na trybunach. 1800 osób to chyba marzenie liczącego.
Odpowiedz
Oj, tylko powspominać pozostało . Taki niestety poziom teraz naszej ligi.
Odpowiedz
A jak grzecznie pytałem po co ten mecz i wróżyłem minus 10 przy wyluzowanym Rostowie to się mnie ktoś czepił :-)
 A ja uważam, że nie trzeba być "wróżbitą", żeby było przewidzieć wynik. Ale to nie o wynik chodzi a o możliwość konfrontacji z najlepszymi. Gdzie mają się uczyć najmłodsze np.[Olek] jak nie w walce na parkiecie z zespołami klasowymi. Dla Ciebie to najlepiej jak by grały tylko z Ruchem czy Piotrkovią i "kisiły" się we własnym "sosie". Także człowieku ogarnij się i zanim coś napiszesz to choć trochę pomyśl. To naprawdę nie boli.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...