![]() |
Beznadziejny mecz Achruk !!!
|
![]() |
Teraz już wiecie jak beznadziejna jest nasza liga. Najlepsza drużyna z Polski jest trzy poziomy niż od od najlepszych drużyn innych lig.
|
![]() |
Beznadziejny mecz Achruk !!! |
![]() |
A ja uważam, że to był najlepszy mecz dziewczyn w tej edycji LM. I tak naprawdę ten mecz przegrały w kontrach po nie udanych akcjach w ataku. Nie wiem czemu czepiłeś się Kingi, ale naprawdę nie zagrała żle. Dzięki dziewczyny za walkę i życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach.Beznadziejny mecz Achruk !!! |
![]() |
A jak grzecznie pytałem po co ten mecz i wróżyłem minus 10 przy wyluzowanym Rostowie to się mnie ktoś czepił :-)
|
![]() |
Bo Kinga bardzo słabo gra. Dlatego się czepiam.
|
![]() |
Żal było patrzeć. Pusto na trybunach. 1800 osób to chyba marzenie liczącego.
|
![]() |
Oj, tylko powspominać pozostało . Taki niestety poziom teraz naszej ligi.
|
![]() |
A jak grzecznie pytałem po co ten mecz i wróżyłem minus 10 przy wyluzowanym Rostowie to się mnie ktoś czepił :-)A ja uważam, że nie trzeba być "wróżbitą", żeby było przewidzieć wynik. Ale to nie o wynik chodzi a o możliwość konfrontacji z najlepszymi. Gdzie mają się uczyć najmłodsze np.[Olek] jak nie w walce na parkiecie z zespołami klasowymi. Dla Ciebie to najlepiej jak by grały tylko z Ruchem czy Piotrkovią i "kisiły" się we własnym "sosie". Także człowieku ogarnij się i zanim coś napiszesz to choć trochę pomyśl. To naprawdę nie boli. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|