![]() |
Na ten mecz trzeba było wyslac zawodniczki z 1 ligowego AZS-u bo zawodniczki Montexu jada na ostatnich oparach grajac z 1na zmienniczka co 3 dni. Sytuacja niespotykana. Mozna bylo jeszcze awaryjnie do gry zglosic Repelewska,Role,Majerek,Marzec,Puchacz,nawet Soje-Wlodek nie mowiac juz o Mihdaliovej.
|
![]() |
2 mecze do odhaczenia i sezon w Europie z głowy - wyniki kompromitujące.
Zamiast pchać się do Ligi Mistrzyń, na którą nie mamy po prostu składu, zbudować młody perspektywiczny zespół (albo przeczekać i zaleczyć kontuzję tych, które tu są) - Więckowska i Nosek zaskakują na +, a Kochaniak ++
|
![]() |
To ja może klasycznie zapytam: po co tam jadą? To jakiś absurd.
|
![]() |
To ja może klasycznie zapytam: po co tam jadą? To jakiś absurd.I znowu ten kretyn z "po co" Już przecież dostałeś odpowiedz. Ile razy można ci tłumaczyć melepeto intelektualny. |
![]() |
Jadą żeby walczyć mimo przeciwności losu zdziesiątkowany przez kontuzje zespół ma teraz okazję grać składem który do tej pory nie miał na to wiele szans
|
![]() |
Jestem z Lublina, ale liczę, że MKS Perła znowu przegra. Mogłoby być tak zawsze. Nie kibicuje im.
|
![]() |
Mihdaliowa na parkiet!!!! Ale najlepiej taneczny
|
![]() |
Bardzo dobrze, że jadą. To jest sport, wszystko może się zdarzyć. Poza tym tylko w ten sposób młode zawodniczki zdobędą doświadczenie.
|
![]() |
Nie przełamią bo w mocno rezerwowym składzie nie mają po prostu na to szans ale taki mecz ma też swój duży plus bo dziewczyny które były etatowymi rezerwowymi mają teraz okazję żeby się ograć nie tylko w Lidze ale i w pucharach no i ważne żeby te wszystkie mecze wytrzymały kondycyjne i bez groźnych urazów
|
![]() |
Te puchary wychodzą im bokiem. Dwie wyraźne porażki w lidze i kiepskie perspektywy na przyszłość. Jak tak dalej będzie, to stracą pewne mistrzostwo przez chore ambicje władz klubu.
|
![]() |
Jem stolec! Xxx
|
![]() |
A ja uwielbiam żreć bycze jądra z melasą z owczych oczu oraz pieczone psy w Chinach, nadziewane owocem karamboli, posypane kruszoną kolendrą.
|
![]() |
Panie dziennikarzu, trochę trzeba pomyśleć i odpowiedź sama się nasunie że nie przełamią się ani dziś,ani za tydzień bo skład jest mizerniutki i kontuzji cała masa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|