![]() |
Jeśli nasze zawodniczki poprawią skuteczność rzutów za 3 punkty to jest szansa na remis
|
![]() |
Dobre, ale dlaczego nie za 4?
|
![]() |
Człowieku - jak jesteś już tak mocno stęskniony za tymi rzutami za 3 punkty, to przyjdź dzisiaj na mecz Pszczółek z Artego. Jak dobrze pokibicujesz naszym akademiczkom, to powinieneś zobaczyć sporo takich celnych rzutów...
|
![]() |
I znowu ten debil z Koziej Wólki. A co już siatkówki nie lubisz?
|
![]() |
Człowieku - jak jesteś już tak mocno stęskniony za tymi rzutami za 3 punkty, to przyjdź dzisiaj na mecz Pszczółek z Artego. Jak dobrze pokibicujesz naszym akademiczkom, to powinieneś zobaczyć sporo takich celnych rzutów...Nie ma szans aby przyjechał na mecz. Mamusia nie da mu na PKS-a do Lublina a i kozy trzeba przyprowadzić z pastwiska oraz wydoić. Huk roboty. |
![]() |
I znowu ten debil z Koziej Wólki. A co już siatkówki nie lubisz?Tym razem inny. Ale co ja widze... Kozi dziadek, wielbiciel trzepania obowiązkowo dał głos! |
![]() |
Obawiam się, że przewaga bloku jest po stronie rywalek. No i ta odrzucająca zagrywka
|
![]() |
No ty to jesteś "de beściak". Nawet mnie "widzisz" w necie. Jak na 40+ letnią łajze internetową to jesteś bystry jak woda w klozecie. I podpisuj się nie "cebulnik" lecz "pęknięty kondom". To bardziej pasuje do twojego "image".I znowu ten debil z Koziej Wólki. A co już siatkówki nie lubisz?Tym razem inny. Ale co ja widze... Kozi dziadek, wielbiciel trzepania obowiązkowo dał głos! |
![]() |
Dobrze kozi dziadzie. Coś wspominałeś ze chodzisz ze swoją kozą koniobijką na mecze... Teraz tez idziecie?
|
![]() |
Daj sobie spokój z debilem. Jest głupszy nż ustawa przewiduje. To taki pajac internetowy z którego wszyscy się śmieją.No ty to jesteś "de beściak". Nawet mnie "widzisz" w necie. Jak na 40+ letnią łajze internetową to jesteś bystry jak woda w klozecie. I podpisuj się nie "cebulnik" lecz "pęknięty kondom". To bardziej pasuje do twojego "image".I znowu ten debil z Koziej Wólki. A co już siatkówki nie lubisz?Tym razem inny. Ale co ja widze... Kozi dziadek, wielbiciel trzepania obowiązkowo dał głos! |
![]() |
Widzisz niuniek. Ze mnie sie smieją w necie, a z ciebie w życiu codziennym. Taka różnica między nami.
|
![]() |
Widzisz niuniek. Ze mnie sie smieją w necie, a z ciebie w życiu codziennym. Taka różnica między nami.Aleś się odciął.Ty naprawdę jesteś niedorozwój umysłowy.Żenada. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|