![]() |
Szkoda ze nie nazywają się np. Pumeks Do Pięt Koszalin albo Majtki Na Nietrzymanie Moczu Koszalin
|
![]() |
Ta cała liga to jadna wielka amatorka. Zespoły z wiosek, zerowe zainteresowanie. W przyszłym roku to juz pewnie ze 4 zespoły w ekstraklasie zostaną... Szkoda prądu.
|
![]() |
Nie ma to jak inteligentne komentarze dzieciarni z prowincji. Żal mi was burki łańcuchowe.
|
![]() |
Ta cała liga to jadna wielka amatorka. Zespoły z wiosek, zerowe zainteresowanie. W przyszłym roku to juz pewnie ze 4 zespoły w ekstraklasie zostaną... Szkoda prądu.Mieszkając w śmietniku ty masz prąd? |
![]() |
Ciężko spojrzeć prawdzie w oczy? Ten wasz zespolik gra w lidze podwórkowej. Znikome zainteresowanie mediów. Grube miliony idą na zespół którego poczynania śledzi może z 1000 osób. A żeby trybuny nie wyglądały łyso - rozdawać trzeba bilety.... Liga coraz uboższa, zespołów z dużych miast (pierwsza 10 - oprócz Lublina) - brak.
|
![]() |
Ciężko spojrzeć prawdzie w oczy? Ten wasz zespolik gra w lidze podwórkowej. Znikome zainteresowanie mediów. Grube miliony idą na zespół którego poczynania śledzi może z 1000 osób. A żeby trybuny nie wyglądały łyso - rozdawać trzeba bilety.... Liga coraz uboższa, zespołów z dużych miast (pierwsza 10 - oprócz Lublina) - brak.Co ty za bzdury piszesz. W każdym większym mieście są kluby piłki ręcznej gdzie trenuje i gra na różnych poziomach rozgrywkowych setki kobiet, mężczyzn i młodych adeptów tego sportu. Piłka ręczna czy chcesz czy nie jest czwartą pod względem popularności dyscypliną w Polscę. I nawet ty możesz sobie w swoim Pirdziuchowie Małym założyć klub piłki ręcznej i razem ze swoimi kumplami z podstawówki trenować tę dyscyplinę. Wtedy będzie można śmiało powiedzieć "ten wasz zespolik gra w lidze podwórkowej" |
![]() |
Ten zespolik gra w lidze z zespołami z pierdziszewa przy niemal zerowym zainteresowaniu kibiców. Mowimy o żeńskim szczypiorze. Ja do ciebie personalnie nie pisałem. Ale widac, że odzywa sie jakieś wiejskie pochodzenie i kompleksy. A ja w Lublinie sie urodziłem i tu mieszkam. Podstawowke skonczylem grubo ponad 30 lat temu. Jak wiec maja sie tutaj jakies prywatne wycieczki w moja stronę?
|
![]() |
Ten zespolik gra w lidze z zespołami z pierdziszewa przy niemal zerowym zainteresowaniu kibiców. Mowimy o żeńskim szczypiorze. Ja do ciebie personalnie nie pisałem. Ale widac, że odzywa sie jakieś wiejskie pochodzenie i kompleksy. A ja w Lublinie sie urodziłem i tu mieszkam. Podstawowke skonczylem grubo ponad 30 lat temu. Jak wiec maja sie tutaj jakies prywatne wycieczki w moja stronę?[/quote] [quote]Ten zespolik gra w lidze z zespołami z pierdziszewa przy niemal zerowym zainteresowaniu kibiców. Mowimy o żeńskim szczypiorze. Ja do ciebie personalnie nie pisałem. Ale widac, że odzywa sie jakieś wiejskie pochodzenie i kompleksy. A ja w Lublinie sie urodziłem i tu mieszkam. Podstawowke skonczylem grubo ponad 30 lat temu. Jak wiec maja sie tutaj jakies prywatne wycieczki w moja stronę?Raz napisałęś o 1000 osób które "śledzą poczynania", teraz piszesz o "zerowym zainteresowaniu kibiców"- widać że nie ogarniasz tematu i sam się gubisz chcąc zabłysnąć na forum. A jeśli chodzi o mnie to jestem trochę starszy od ciebie i na MKS Lublin chodziłem już w latach 70-tych i pochodzę z Kośminka [pozdrowienia dla dzielnicy]. Tak że daj sobie spokój z komentarzami, bo sam siebie ośmieszarz. |
![]() |
Jesteś śmieszniejszy od chomika moich dzieci.
|
![]() |
Jesteś śmieszniejszy od chomika moich dzieci.Odpowiedz godna absolwenta podstawówki. |
![]() |
Z wykształceniem tez cos na bakier u ciebie? Ciagle to wspominasz... Kompleksy. W ciemno strzelam, ze pod tym wzgledem, w stosunku do mnie, jest u ciebie krucho. I to bardzo. Do tego ten Kuśminek. Współczuje ci wąsie z calego serca swego.
|
![]() |
Z wykształceniem tez cos na bakier u ciebie? Ciagle to wspominasz... Kompleksy. W ciemno strzelam, ze pod tym wzgledem, w stosunku do mnie, jest u ciebie krucho. I to bardzo. Do tego ten Kuśminek. Współczuje ci wąsie z calego serca swego.Pisałeś że jesteś z Lublina teraz twierdzisz żeś z kuśminka. Ty masz chyba rozdwojenie jażni, ale rozumu to masz tylko na jedną osobę. Jesteś jak ten dr Jekyll and mr Hyde. No nic trzymajcie się cieplutko. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|