![]() |
Pan W. niech zacznie czyszczenie klubu od siebie bo jest hamulcowym,sprowadza stare nazwiska,graczy ktorzy mało znaczyli w zagranicznych klubach.więcej inwestować w młodzież jak choćby robi gwardia,górnik.u nas stara hala,stare metody gry sprzed klkunastu lat.a kasa idzie gruba...
|
![]() |
Ależ dogłebna analiza. Aż mi szczęka opadła. Dawaj gościu na prezesa.
|
![]() |
Taką dogłębną analizę przeprowadzić jest tylko w stanie fan kopanej. Mnie też powaliła na kolana. Zazdrość, zazdrość, zazdrość. Możecie tylko śnić o meczach w pucharach.
|
![]() |
Bardzo trafna ocena w tym artykule Witaszek robi co może albo trener mierny albo zawodnicy słabi Antoni Ł jako kibic grał na 70 procent przeciw kolegom
|
![]() |
Eej a gdzie napis "artykuł sponsorowany"? Masakra.
|
![]() |
Jakość tego artykułu jest marna lub żenująca... błąd nawet w nazwisku Moryń: ...Dawydzik, ale jego zagrywki z Morynią ... chyba z Moryniem powinno być... więc skoro na tym poziomie jest słabo to reszta artykułu śmierdzi nędzą...
Co do klubu, gry, zawodników i szkoleniowców: Podsiadło nie powinien wychodzić z szatni, jest cienki jak tyłek węża, czasem oczywiście rzuci bramkę, ale jedno trafienie na kilkanaście strat to stanowczo za mało. Szkoleniowiec przyszedł do Puław jako "architekt sukcesu Gwardii" i nie potrafił znaleźć leku na Gwardię przez trzy mecze, trochę to zastanawia, tym bardziej, że te przegrane są jakby na jego życzenie, wynikały oprócz oczywiście słabej gry ogólnie z jego niezrozumiałych decyzji (wykonawcy karnych w Puławach, pusta bramka w Opolu). Ciekawe i warte zastanowienia... Może dobrym rozwiązaniem byłoby zatrudnienie p. Stząbały w charakterze pierwszego trenera a obecny mógłby zostać drugim... Uważam, że w tym wszystkim chodzi o coś trochę innego, jeśli w tym sezonie nie będzie podium w lidze i w pucharze, po porażce w EHF to po wakacjach będzie tylko jedna drużyna sponsorowana przez Azoty i będzie to drużyna z Tarnowa. Pewnie to jest teraz głównym zmartwieniem prezesa i innych włodarzy, zwłaszcza, że nowa hala rośnie i za chwilkę okaże się, że nie będzie potrzebna...
|
![]() |
Ciekawe kiedy sponsor Azoty się obudzi, ze wyrzuca ogromne pieniadze w bloto ...
|
![]() |
Oglądając niedawny turniej reprezentacji w Argentynie,doszedłem do wniosku,że po Szybie,Przybylskim i Krajewskim pozostały tylko nazwiska.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|