Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Start Elbląg – MKS Perła Lublin 27:32. Świetna druga połowa

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 16 lutego 2020 r. o 08:51 Powrót do artykułu
Gratulacje z Alp Szwajcarskich. Tak trzymać teraz już będzie lepiej. A i "srebrna" Bożenka będzie miała więcej adrenaliny co jej bardziej wpłynie na samopoczucie.
Odpowiedz
Gratulacje z Alp Szwajcarskich. Tak trzymać teraz już będzie lepiej. A i "srebrna" Bożenka będzie miała więcej adrenaliny co jej bardziej wpłynie na samopoczucie.
 Sławcio to ma wyobraźnię. Widzi awans Spartakusa,a lubelskie wzgórze Czwartek za Alpy bierze.
Odpowiedz
Nooo to żeś mi przy****ł przyjacielu.....mojej kozy. A ja ci wysłałem pocztówkę. Będziesz ją sobie mógł powiesić u siebie w budzie kundelku.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...