![]() |
Kto będzie libero w tym sezonie?
|
![]() |
Ty, gościu :)
|
![]() |
Szokujaca wiadomosc. Tak sie podniecilem ze mam kaczenca w gaciach. To amatorski zespol i zawodniczku placa za to ze graja? Nie chce mi sie wierzyc by bylo inaczej.
|
![]() |
Szokujaca wiadomosc. Tak sie podniecilem ze mam kaczenca w gaciach. To amatorski zespol i zawodniczku placa za to ze graja? Nie chce mi sie wierzyc by bylo inaczej.To sobie zwal tego kaczenca przed snem a jutro rano grzecznie tornister na plecy i do szkoły może chociaż nauczą cię poprawnie pisać po Polsku niemoto jedna. |
![]() |
Od walenia to ty jesteś szpekolem. Jak i wiekszość zaślinionych pasibrzuchów-prawiczków na trybunach na tej zacnej dyscyplinie.Szokujaca wiadomosc. Tak sie podniecilem ze mam kaczenca w gaciach. To amatorski zespol i zawodniczku placa za to ze graja? Nie chce mi sie wierzyc by bylo inaczej.To sobie zwal tego kaczenca przed snem a jutro rano grzecznie tornister na plecy i do szkoły może chociaż nauczą cię poprawnie pisać po Polsku niemoto jedna. |
![]() |
4.30 rano a ty już na nogach? No tak kozy trzeba wydoić bydło oporządzić świnie nakarmić huk pracy jeszcze przed szkołą. A potem 3 kilometry do PKS-a. A i w szkole też nie jest łatwo a to nauczyciele się czepiają i coś wiecznie od ciebie chcą a to wożna zdzieli ścierą przez łeb.A póżniej powrót do domu,znowu obrządek,lekcje i do łóżka. I nie ma się co dziwić że jedyna twoja przyjemnośc to jak zwalisz sobię kapucyna. Tak że zluzuj trochę i nie napinaj się tak bo ci żyłka w "kaczeńcu" pęknie "dziubasku"Od walenia to ty jesteś szpekolem. Jak i wiekszość zaślinionych pasibrzuchów-prawiczków na trybunach na tej zacnej dyscyplinie.Szokujaca wiadomosc. Tak sie podniecilem ze mam kaczenca w gaciach. To amatorski zespol i zawodniczku placa za to ze graja? Nie chce mi sie wierzyc by bylo inaczej.To sobie zwal tego kaczenca przed snem a jutro rano grzecznie tornister na plecy i do szkoły może chociaż nauczą cię poprawnie pisać po Polsku niemoto jedna. |
![]() |
Znajdz se babe... Nie bedziesz musial trzepac "po mecz".
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|