Zamiast jakiegoś stadionu dla piSSowskiego plebsu zróbcie więcej miejsc parkingowych w centrum miasta. NIE DLA PISOWSKIEGO ŻUŻLA W LUBLINIE.
|
|
Nie dla samochodów w centrum. To zacofane poglądy. T jest dla ludzi, wieś jest dla samochodów.
|
|
Proponuje wyburzyc pol miasta i zrobic parkingi zeby jeden debil mial gdzie szrot z dojczlandu zaparkowac
|
|
Żużel na szczęście nie należy do partii:) A parkingów w Centrum miasta nam nie trzeba
|
|
Zamiast jakiegoś stadionu dla piSSowskiego plebsu zróbcie więcej miejsc parkingowych w centrum miasta. NIE DLA PISOWSKIEGO ŻUŻLA W LUBLINIE.Nie dla twojej starej hehe.. |
|
wszystko wszystkiM a gdzie mowa o nowym stadionie co Prezydent obiecał JAK WIDAC CISZA a czas leci
|
|
Jeśli już o parkingach - kibice smrodziarskiego pseudo-sportu znani są z tego, że nie są zdolni przejść na piechotę więcej jak 200 m. Dlatego też podczas "zawodów" zamykane są zygmuntowskie - inaczej trybuny świeciłyby pustką.
|
|
Jeśli już o parkingach - kibice smrodziarskiego pseudo-sportu znani są z tego, że nie są zdolni przejść na piechotę więcej jak 200 m. Dlatego też podczas "zawodów" zamykane są zygmuntowskie - inaczej trybuny świeciłyby pustką
- w końcu to sport motorowy, a ty prostaku oczekujesz od kibiców dojazdu na hulajnogach?
|
|
To zapraszam na Z5 mtedy sie okaze co jest puste trybuny czy Twoja czaszka
|
|
Na żużel ludzie przyjeżdżają z poza LBN więc dobrze że zamykają Zygmuntowskie niewiem poco ***ić takie kocoboly jedni cisna z buta drudzy autem więc napinka jednego glomba z drugim można rozbić o kant ptaszka.Ja z Czubów cisnę z buta z synem i gitara.A napinacze niesiac fermentu.
|
|
Motor chluba i duma miasta Lublina, zaorać tylko piłkarzy Spartakusa Szarowola podszywających się pod nasz Motorek, kasa na żużel i idziemy na mistrza !
|
|
Obie strony czyli : pro pis, pro po, za żużlem, przeciwko żużlowi, za parkingami czy przeciwko - chciałbym wam moi kochani zwrócić uwagę na to ze poziom dyskusji jest poniżej poziomu. Vivat normalni ponad sztucznymi podziałami!!! Ja jestem za miastem i za wsią za żużlem w lublinie, parkingami w centrum i czystym powietrzem, za Rosja i za Ukrainą. Pozdrawiam w nowym roku
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|