a co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na baraż ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie
|
|
a co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na baraż ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie
|
|
a co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na finał ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie
|
|
a co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na finał ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie
|
|
A nie mozna zrobic stadionu na arenie lublin. Wtedy stadion nie ponosilby strat i tam jest gotowa infrastruktura.
|
|
Mamy na forum nowy rodzaj trola - DEBIL KOPIUJĄCY - jakim trzeba być zerem, no-lifem i przegrywem, żeby kopiować te pierdoły pod każdym artykułem po kilka razy? IDIOTO - nie miał ojciec co robić i z nudów zrobił ciebie? Mam radę - skocz do parku saskiego, znajdź jakis spory konar i walnij się w ten pusty łeb - siły nie żałuj
|
|
jedna kandydatka na włodarza miasta Lublin zapowiedziała ze stadionu NIE BĘDZIE.
|
|
Niestety na Arenie nie da rady wepchąć toru. A szkoda, bo koszty przystosowania Areny do żużla byłyby niskie w porównaniu do budowy nowego stadionu
|
|
Pompujcie kasę podatników w piłkarski trzecioligowy Motor Lublin. To studnia bez dna. Grają na super-nowoczesnym stadionie Arena-Lublin (15,5 tysiąca miejsc siedzących) a pałętają się od lat na marginesie powiatowego futbolu.
|
|
A stadion na terenie jednostki wojskowej na Kruczkowskiego. Jest tam przecież tor kilka lat temu nawet kilku żużlowców tam jeździło.
|
|
|
|
Jednak kibic żużla to menda. Zamiast cieszyć się z awansu swojego klubu, to kombinuje jak odebrać stadion kibicom piłkarskiego Motoru.
|
|
Mamy na forum nowy rodzaj trola - DEBIL KOPIUJĄCY - jakim trzeba być zerem, no-lifem i przegrywem, żeby kopiować te pierdoły pod każdym artykułem po kilka razy? IDIOTO - nie miał ojciec co robić i z nudów zrobił ciebie? Mam radę - skocz do parku saskiego, znajdź jakis spory konar i walnij się w ten pusty łeb - siły nie żałuja co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na finał ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie |
|
A nie mozna zrobic stadionu na arenie lublin. Wtedy stadion nie ponosilby strat i tam jest gotowa infrastruktura.a co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na finał ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie |
|
A nie mozna zrobic stadionu na arenie lublin. Wtedy stadion nie ponosilby strat i tam jest gotowa infrastruktura.a co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na finał ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie |
|
Pompujcie kasę podatników w piłkarski trzecioligowy Motor Lublin. To studnia bez dna. Grają na super-nowoczesnym stadionie Arena-Lublin (15,5 tysiąca miejsc siedzących) a pałętają się od lat na marginesie powiatowego futbolu.a co ze mną będzie -nie przygarniecie mnie ? ,a kto zapłaci za mnie karę?,a już wiem więckowski podwyższył dlatego ceny biletów na finał ,żeby nazbierać 50 tyś i zapłacić za mnie |
|
Gdyby piłkarze otrzymali ponad 3 mil złotych jak żużelto dzziś była by chociaż 1 liga a tak tojest mętna woda ,błagam ratusz postawcie x a pożądnie na piłke gdzie tam meczy jest 4 x więcej i sport zdrowszy medialny ,dlatego żużel to tylko średniej wielkości miasta
|
|
W budżecie obywatelskim można głosować na projekt M-99, czyli II etap modernizacji stadionu żużlowego. Głosowanie do 10 października!
|
|
Żużel nowy stadion i niema co pitolic.jest awans kibice chcą żużel w lbn i tyle w temacie co do piłki arena typowy stadion do piłki i tam ma być piłka potok powstał a co do tego jak grają kopacze wy***ić to wszytko wpizduuuu łącznie z zarządem bo w tym wydaniu piłkarski motor nie wyjdzie wyżej wiecznie walka o awans chodzę na galę i na żużel wiem co piszę.pozdro dla normalnych.
|
|
zuzlojebcy h.j wam do tego ile kasy zostalo wpompowane w nasz piłkarski Motorek, zajmijcie sie swoim smiesznym speedcarem tżtem kmżetem sipma czy jak juz to sie nazywa bo sie pogubilem. Dobrze wiecie ze włodarze Miasta tez sa za piłka chocby w trzeciej lidze bez odbioru klaskacze zapadnijcie w sen zimowy haha
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|