Brawo Żuk.
|
|
i to jest gospodarz :)
|
|
Po co wam na wsi żużel. Do roboty na zmywak i szparagi.
|
|
Wczoraj były sugerowane cięcia w funkcjonowaniu komunikacji miejskiej bo kasa miasta świeci pustkami a dzisiaj dowiadujemy się, że na stadion pieniądze będą. Ja uważam, że dla mieszkańców jest ważniejszy sprawny transport zbiorowy a nie kolejne "błyskotki"
|
|
Wczoraj były sugerowane cięcia w funkcjonowaniu komunikacji miejskiej bo kasa miasta świeci pustkami a dzisiaj dowiadujemy się, że na stadion pieniądze będą. Ja uważam, że dla mieszkańców jest ważniejszy sprawny transport zbiorowy a nie kolejne "błyskotki"Człowieku czemu się pultasz? Nawet nie wiesz kiedy dokładnie stadion ma być budowany a już się pultasz i piszesz jakieś populistyczne dyrdymałki. |
|
Dalej mami. Czy ten człowiek kiedyś w życiu powiedział słowo prawdy?
|
|
"Dlatego deklaruję, że Lublin zbuduje nowy stadion" TO JEST NAPRAWDĘ SUPER WIADOMOŚĆ
|
|
Dalej mami. Czy ten człowiek kiedyś w życiu powiedział słowo prawdy?Myślę, że więcej razy mu się to zdarzyło niż marszałkowi Kuchcińskiemu i całej reszcie pisowców, którzy w sprawie lotów wojskowymi samolotami permanentnie kłamią, w żywe oczy |
|
Brawo ale dworzec metropolitalny też ma być wybudowany w kształcie jaki został opracowany bo obecnie to wstyd dla miasta na Podzamcze jeździć że znajomymi z innych miast
|
|
Wybory się zbliżają i nie można stracić głosów wyborczych.
Prawda jest taka że Lublin jest bardzo zadłużony, i nie będzie go stać na stadion żużlowy - tym bardziej że trzeba będzie wyłożyć kasę na poprawę wiaduktu na Grygowej.
|
|
Wydało się! Już znana jest jedna z przyczyn deficytu MOSiR'u - czyli udostępnianie nieodpłatnie stadionu żużlowego na (być może zawsze) biletowane (czyli) komercyjne imprezy sportowe. Czy także nowy stadion żużlowy (za ogrom pieniędzy publicznych postawiony) ma być udostępniany gratis na komwrcyjne imprezy? Co to za spółka, której władze celowo działają na jej szkodę i której właściciel (w dodatku właściciel publiczny) przewiduje dalsze przyczynianie się do deficytu spółki? Podczas kampanii wyborczej podane komunikaty mogą służyć faktycznemu przekupywaniu wyborców - by np. głosowali na kandydatów Nocnej / Niecnej Zmiany.
|
|
A co ma Kuchciński do miasta-wydmuszki, które nie stać jest na utrzymanie komunikacji miejskiej na przyzwoitym poziomie, nie mówiąc już o takich fanaberiach jak kolejny stadion? O czym wy tam w agencji PR będziecie klepać, kiedy Kuchciński poda się do dymisji (mimo, że nie złamał prawa, w przeciwieństwie do Fuchmistrza 700-lecia)?Dalej mami. Czy ten człowiek kiedyś w życiu powiedział słowo prawdy?Myślę, że więcej razy mu się to zdarzyło niż marszałkowi Kuchcińskiemu i całej reszcie pisowców, którzy w sprawie lotów wojskowymi samolotami permanentnie kłamią, w żywe oczy |
|
W żużel to niech ci panowie się bawią na terenach elektrowni PGE. Tam jest dużo żużlu z odpadów po spalanii węgla. I niech nie wymyślają w środku miasta śmierdzących rozgrywek za setki milionów z kredytów bo zostaniemy drugą Wenezuelą
|
|
Nie ma pieniędzy na inwestycje a nawet na bieżące funkcjonowanie miasta a ci bawią się w żużel.
|
|
Dalej mami. Czy ten człowiek kiedyś w życiu powiedział słowo prawdy?Zapowiadał budowę stadionu piłkarskiego, aquaparku i remont stadionu lekkoatletycznego? Zapowiadał! I słowa dotrzymał! Nie bądź człowiekiem małej wiary. |
|
japolan pisowski kundelku hau hau szczekaj szczekaj bo centrala obetnie pensję i będzie trzeba się udać do mops po zasiłek
|
|
Patrzcie jak ratuszowe trolle partacze próbują odwrócić uwagę od porażek dr Żuka.
|
|
No i co z tego? Jak niedługo nie będzie pieniędzy nawet na komunikację miejską. Co z tych stadionów będą mieli zwykli mieszkańcy?Dalej mami. Czy ten człowiek kiedyś w życiu powiedział słowo prawdy?Zapowiadał budowę stadionu piłkarskiego, aquaparku i remont stadionu lekkoatletycznego? Zapowiadał! I słowa dotrzymał! Nie bądź człowiekiem małej wiary. |
|
Żuk nie musi mamić. Wystarczy się przejechać po Lublinie, żeby zobaczyć efekty jego rządów i potem porównać ze zdjęciami sprzed 2010 roku - PRZEPAŚĆ. A teraz PiSowskie trolle możecie mnie minusować, żegnam.
|
|
Żuk nie musi mamić. Wystarczy się przejechać po Lublinie, żeby zobaczyć efekty jego rządów i potem porównać ze zdjęciami sprzed 2010 roku - PRZEPAŚĆ. A teraz PiSowskie trolle możecie mnie minusować, żegnam.Zgadza się. PRZEPAŚĆ. Tysiące wyciętych drzew, asfalt, beton, wiadukty buble, puste stadiony i dług prawie największy w kraju. I jeszcze farmy trolli na dodatek. |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|