kiedy zuk ODDA KASĘ ZAROBIONĄ W PZU ?
|
|
Coraz gorzej to wygląda... Sukcesy dwóch sezonów zamiast uskrzydlić nadymały tylko działaczy. Ja się pytam za co biorą pieniądze osoby funkcyjne w klubie?
|
|
Co to ma wspólnego z artykułem o trenerze żużlowców?
|
|
Artykuł o trenerze żużlowców , a zidiociały pisowski troll o ......prezydencie miasta. !!! A tak na marginesie , oddaje się ukradzione . Jeśli ZAROBIŁ , to niby dlaczego ma zwracać ???
|
|
"Kto będzie trenerem Speed Car Motor Lublin? Były znany zawodnik odrzucił ofertę"***To może inny "były znany zawodnik" z Lublina, Pan Marek K. czułby się na siłach poprowadzić drużynę???
|
|
Co dwa kroki w przód tyle zrobione w ciągu 2 lat a teraz tak brak trenera i przebudowa stadionu czy nie zaduze obciążenie i niepotrzebny stres dla wszystkich
|
|
Widać SPEED CAR Motor nie pasuje elicie od awansu ciągle ma jakieś problemy i złą prasę Ileż to napisano że Kępa psuje im rynek a to że chciał za 100 000 tyś podkupić Nickiego Pedersena a to Vaculika od samego początku Motor jest pierwszym spadkowiczem bo nikt nie chce tutaj przyjść ba nawet trenera nie mogą znaleźć nimi wspominając już o nagłym wzroście cen za modernizację stadionu
|
|
Tylko ku.wa NIE śLĄCZKA !!!!
|
|
Sorry bardzo Ale osoby funkcyjne nie mogą tutaj nic zdziałać przecież nie przyprowadzą za rączkę zawodników czy trenera Dla co nie których lepiej by się stało gdyby to Rybnik a nie Lublin awansował do ekstraligi Motor niech by sobie jeździł w drugiej no góra w pierwszej lidze
|
|
Nie tyle mnie trener martwi co właśnie przebudowa stadionu a prezydent miasta od 2006 roku objecuje arene żużlową i wraz go wybraliście. Jak trzeba było zniszczyć cukrownie to arena powstała i myszy się tam ganiają a nie można było od razu wybudować areny z torem żużlowym przy Zygmuntowskich no nie bo chodziło o zniszczenie cukrowni. Na miasto bym nie liczył LW Azoty ? będziemy na mecze jeżdzić do Rzeszowa.
|
|
Do zibi: gwoli przypomnienia cukruwnię zniszczyły rządy PiSu które były w tedy u władzy. A K Żuk prezydentem jest od 2010 roku
|
|
zabrać kase Spartakusowi i będzie na wzmocnienia i na dobrego trenera, a Szarowola niech sobie gra u siebie ze swoimi Wólkami, MOTOR JEST TYLKO JEDEN, AVE!
|
|
Może Marian Wardzala nie jest złym trenerem
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|