Grabarze życia na ziemi: ***s://youtu.be/ySKUlidnkbUGrabarz Koziego Grodu z Jakubowic P0nownie atakuje!
|
|
Wszystko na potrzeby wyboru by utrzymać stolec a PO tem pieniędzy nie ma i nie będzie a kibice kupują to kpinaP0d kibolową publikę, ale przede wszystkim P0d P0trzeby cwaniactwa. |
|
Stawianie wszystkiego na jedną, wątpliwą kartę, jaką jest niszowy sport żużel, jest przejawem krótkowzroczności władz miasta i uleganie chwilowej modzie. [...]Zrozum, to nie chodzi nawet o niszowy pseudo-sP0rt, a o ubogacanie cwaniactwa P0przez zmiany planów zagosP0darowania. |
|
[...] Stadion żużlowy może okazać się początkiem końca marzeń Żuka o kolejnej kadencji."Plebs" głosuje na tych, którym cwaniactwo zafunduje najwięcej bilbordów. Może to smutne uproszczenie, ale "plebs" sam sobie gotuje ten los, P0dkładając się ciągle tym samym cwaniaK0m. |
|
Tym samym furtka do P0stawienia w miejsce "starego stadionu" ok. 10 "luksusowych akademiKÓw" oraz do zabetonowania doliny Bystrzycy została otwarta. Wyraziłbym nadzieję, że mieszkańcy odP0wiednio "P0dziękują" ojcom tych przyszłych dewastacji, P0kazując im przy następnych wyborach czerwoną kartkę, ale nie ma co się łudzić: opłacone przez oligarchię bilbordy i zmasowane akcje PR-owe P0 raz K0lejny zabezpieczą interesy cwaniactwa.+2 |
|
Widzę P0 P0jawiających się jak grzyby P0 deszczu czerwonych łapkach, że warujesz dalej, _K_undelku z agencji PR, co oznacza, że temat K0loseum dla czarnego cyrku jest bliski pazernym sercom dewelo-buractwa.
|
|
Czemu redakcja DW nic nie robi z tym nachalnym spamem wrzucanym przez prymitywnego trolla który zdążył już chyba obrazić każdego kto wpisuje pod artykułami jakieś komentarze? Ktoś wam płaci za przymykanie oczu na ten syf? Innego sensownego wytłumaczenia nie widzę.
|
|
Mamy kolejny przykład tego, że tym miastem rządzą deweloperzy i kibole żużla.
|
|
Mamy kolejny przykład tego, że tym miastem rządzą deweloperzy i kibole żużla.Od kiedy to w zuzlu są kibole? Buhahahaha. Synu przestań oglądać tvn bo ci robią wodę z mózgu. Zajmij się swoją wioską z której pochodzisz a od Lublina to wara |
|
Ty to chyba masz poważne kompleksy na temat wiejskiego pochodzenia. Tatuś zaprzęgał mamusię do radła pod dorochuskiem? Nie przejmuj się. 80% mieszkańców Lublina wywodzi się ze wsi najpóźniej w trzecim pokoleniu. Ale jak widać na załączonym obrazku, chłop ze wsi może wyjść. Wieś z chłopa już niekoniecznie. XDMamy kolejny przykład tego, że tym miastem rządzą deweloperzy i kibole żużla.Od kiedy to w zuzlu są kibole? Buhahahaha. Synu przestań oglądać tvn bo ci robią wodę z mózgu. Zajmij się swoją wioską z której pochodzisz a od Lublina to wara |
|
Ty to pewnie poliak za Buga. Chłopcze twój ból d-U-p-Y jest żałosny. Prawda zabolała. Myślałeś że jak uciekniesz ze wsi to się staniesz miastowym?Ty to chyba masz poważne kompleksy na temat wiejskiego pochodzenia. Tatuś zaprzęgał mamusię do radła pod dorochuskiem? Nie przejmuj się. 80% mieszkańców Lublina wywodzi się ze wsi najpóźniej w trzecim pokoleniu. Ale jak widać na załączonym obrazku, chłop ze wsi może wyjść. Wieś z chłopa już niekoniecznie. XDMamy kolejny przykład tego, że tym miastem rządzą deweloperzy i kibole żużla.Od kiedy to w zuzlu są kibole? Buhahahaha. Synu przestań oglądać tvn bo ci robią wodę z mózgu. Zajmij się swoją wioską z której pochodzisz a od Lublina to wara |
|
Jako patryjota narodowiec powinieneś mieć więcej szacunku dla repatriantów. Przecież kato-pato-prawica ciągle płacze, że niewiele się dla tych ludzi robi. Ja nie mam problemów ze swoim pochodzeniem i to nie ja zacząłem wypominać innym wiejskie pochodzenie, ani wyzywać ich od kmiotów, więc to nie ja mam kompleksy na tym punkcie. O repatriantach w rodzinie też nic mi nie wiadomo. Według mojej wiedzy, moja rodzina od co najmniej trzystu lat związana jest z Lubelszczyzną i nie widzę tu żadnego powodu do wstydu. XDTy to pewnie poliak za Buga. Chłopcze twój ból d-U-p-Y jest żałosny. Prawda zabolała. Myślałeś że jak uciekniesz ze wsi to się staniesz miastowym?Ty to chyba masz poważne kompleksy na temat wiejskiego pochodzenia. Tatuś zaprzęgał mamusię do radła pod dorochuskiem? Nie przejmuj się. 80% mieszkańców Lublina wywodzi się ze wsi najpóźniej w trzecim pokoleniu. Ale jak widać na załączonym obrazku, chłop ze wsi może wyjść. Wieś z chłopa już niekoniecznie. XDMamy kolejny przykład tego, że tym miastem rządzą deweloperzy i kibole żużla.Od kiedy to w zuzlu są kibole? Buhahahaha. Synu przestań oglądać tvn bo ci robią wodę z mózgu. Zajmij się swoją wioską z której pochodzisz a od Lublina to wara |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|