Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Kibice i klub za nowym stadionem żużlowym. Przyszli sąsiedzi wręcz przeciwnie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 21 lutego 2020 r. o 17:46 Powrót do artykułu
Gdzie byli ci wszyscy "kibice" jak prawdziwy MOTOR tułał się w II lidze? Wtedy to na mecze chodzili prawdziwi kibice w liczbie ok. 1000 a nie teraz jak jest ekstraliga to nagle Lublin to żużel". PS. Ciekawe skąd wezmą min. 200mln zł na stadion dla prywatnego klubu na kilka meczy w roku jak nawet brakuje na normalną komunikację miejską??
Odpowiedz
jaki stadion bloki postawią miasto kasy nie ma na nic lepiej ziemię sprzedać zwykła ściema ze stadionem
Odpowiedz
To jest podżeganie do popełnienia przestępstwa niegospodarności na szkodę lublinian i Lublina. Dlatego tym drańskim żądaniem powinny zainteresować się organa ścigania, w tym CBA.
Odpowiedz
>> Gdzie byli ci wszyscy "kibice" jak prawdziwy MOTOR tułał się w II lidze? Wtedy to na mecze chodzili prawdziwi kibice w liczbie ok. 1000 a nie teraz jak jest ekstraliga to nagle Lublin to żużel". Zaczyna się... Rozumiem że do końca świata zapisy na listę "prawdziwych kibiców" zostały zamknięte? Nie mogę interesować się żużlem od jutra? A mój syn? Jeszcze go na świecie nie było jak powstawała lista "prawdziwych kibiców"...

Odpowiedz
To róbcie "ściepę" wielcy kibice i klub i zbudujcie sobie ten stadion najlepiej w Jakubowicach Konińskich!!!! Miasta nie stać na kolejny stadion!!!!
Odpowiedz
Budowa kolejnego stadionu za pieniądze wszystkich podatników w Lublinie = całkowita likwidacja komunikacji miejskiej!!!
Odpowiedz
Motoru nie ma od 1995 roku....po ligach tułał się Lkz interpolan Rzeszów tz sipma i inne wynalazki
Odpowiedz
A po co nowy budowac? Na zakrecie od Startu wejdzie +- 800 osob. Podwyzszyc korone po calosci ktora jest,, dojdzie dodatkowe 3-4 tysiace i starczy. Nie wyjdzie technicznie? Mamy przeciez politechnike, niech radza, skoro juz skonczyli z motorami! Osobiscie jestem na "nie", za nowym!
Odpowiedz
A w czym ty byłeś lepszym kibicem, od tych co chodzą teraz? Wychodzi na to, że jak klubem kierują partacze i jarierowicze, to jest ok, jak zajęli się tym fachowcy że środowiska, i zro ili to w pełni profesjonalnie, przyciągnęła dziesiątki tysięcy ludzi do siebie, stworzyli Mode na żużel, to taki jeden piwie że on jest lepszym kibicem, bo chodził 10 lat temu na drugą ligę. 
Odpowiedz
Możecie se skomleć kmioty, aż wam dupy popękają. Nic to nie da. Stadion będzie bo jest potrzebny i już.
Odpowiedz
Tu nie chodzi tylko o żużel, a o atrakcyjne dla deweloperów (naprzeciwko parku) miejsce na Zygmuntowskich po stadionie.
Odpowiedz
Lublin jest za biedny na żużel a mega zadłużone miasto musi utrzymywać klub.gdyby nie pomoc żużla nic by nie było.gdzie są kibice i ich kasa
Odpowiedz
Tu nie chodzi tylko o żużel, a o atrakcyjne dla deweloperów (naprzeciwko parku) miejsce na Zygmuntowskich po stadionie.
 Pal wroty z tą swoją obsesją na punkcie deweloperów. Jak otwierasz lodówkę to też ich widzisz? Co za debil no nie mam pytań.
Odpowiedz
To jest podżeganie do popełnienia przestępstwa niegospodarności na szkodę lublinian i Lublina. Dlatego tym drańskim żądaniem powinny zainteresować się organa ścigania, w tym CBA.
 Ale czym się ma zająć CBA? Tym, że miasto wojewódzkie buduje stadion żużlowy? A poza tym wszyscy zdrowi?
Odpowiedz
Budować i olać malkontentów ciepłym moczem. Jest w naszym mieście pewien odsetek mieszkańców, którym przeszkadza każda inwestycja. Nieważne czy stawiają nowy blok, budują stadion żużlowy czy przebudowują skrzyżowanie. Dla nich najważniejsze, żeby zaprotestować. Na szczęście tak jak już wcześniej wspomniałem, to tylko odsetek, bo reszta chce żyć w normalnie rozwijającym się mieście a nie zacofanym skansenie.
Odpowiedz
Niech TBV wspólnie i w porozumieniu wybuduje na górkach czechowskich stadion żużlowy - działkę mają miasto na pewno poprze tą inwestycję !
Odpowiedz
Piszecie, że stadion będzie dla mieszkańców, to dlaczego przeciętny mieszkaniec nie może kupić biletu? Bilety i karnety dostępne tylko dla znajomych i znajomych znajomych.
Odpowiedz
Piszecie, że stadion będzie dla mieszkańców, to dlaczego przeciętny mieszkaniec nie może kupić biletu? Bilety i karnety dostępne tylko dla znajomych i znajomych znajomych.
 właśnie po to budują nowy stadion z większą pojemnością, żeby więcej ludzi mogło obejrzeć mecz na żywo, a że bilety i karnety się szybko rozchodzą? nic nie poradzisz, takie uroki kibicowania klubowi z Ekstraligi który jest idzie jak burza i jest na fali 
Odpowiedz
Niech TBV wspólnie i w porozumieniu wybuduje na górkach czechowskich stadion żużlowy - działkę mają miasto na pewno poprze tą inwestycję !
A można budować bo po wyroku sądu obowiązujący obecnie plan zagospodarowania, ustanowiony 30 lat temu i który ekologm nie przeszkadza umożliwia budowę obiektu sportowego np stadnionu od strony ul. Koncertowej. 
Odpowiedz
Guzik prawda. Nie mam znajomości, jestem zwykłym mieszkańcem tego miasta, ale zawsze 2 bilety udawało mi się kupić. 2 karnety też udało mi się kupić. Więc głupoty piszesz, flustracja się z ciebie tylko wylewa
Odpowiedz
Strona 1 z 6

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...