Nerwowość?Po pierwsze nie powinien użyć takiego słowa publicznie"1 trener" "opiekun młodzieży" czy jak go namaścił Jakub Kępa.To dowód na brak wiary w resztę zresztą jak najbardziej uzasadniony.
|
|
Super szkółka i "szkolenie" młodzieży ;D aż 2 zawodników będzie zdawało licencję ......
|
|
Śledź powinien być trenerem a nie Kuciapa, nie zatrzymanie trenera który dwa razy awansował świadczy o tym że nie najlepiej tam się dzieje.
|
|
Kto mi wyjaśni - skąd nagle ten Pan został trenerem? Po odejściu Śledzia miało nie być trenera a Manager - J. Ziółkowski. Kuciapa miał szkolić młodzież. Aż tu nagle od kilku dni jest on przedstawiany w mediach jako trener. Mam wrażenie, mimo całego szacunku do drużyny, że klan Kępów tak jak błyskotliwie przyczynił się do awansu tak równie błyskotliwie przyczyni się do szybkiego spadku ...
|
|
Oczywistą oczywistością jest brak w klubie osoby trenera. Nie nam kibicom mieszać sie w założenia Pana Kepy. Awansował z klubem dwukrotnie muszę mieć zaufanie. Pewnie tajemnicą jest dlaczego D. Śledź odchodzi po dwóch awansach.... Pewnie w trakcie sezonu czegoś się dowiemy :). Wg założeń Pana J. Kępa wszystko jest w rękach p. Ziółkowskiego-dobór i rotacja skladem (może bez rotacji) - określanego mianem managera. Pan Kuciapa ma zajmować się szkoleniem młodzieży. Chciałbym się mylić, ale od czasu kontuzji Zengoty wdarł się do klubu strach. Pomijam sprawę Hancocka - tj. sprawa P. J. Kępy. Kwestia naszego toru - ma być sprzymierzeńcem-również pomijam - nic takiego nie będzie, w ekstralidze nie jeżdżą kelnerzy. Prosze P. Jakubie o dobry sezon. Ale tak jak Pan tak i ja wiem że go nie będzie. Ale jedo wiemy wszyscy. Łaska kibica na pstrym... Obym się mylił
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|