Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Czy Robert Lambert dziś wogóle wystartuje,a jeśli wystartuje to czy jest zdolny do jazdy o punkty na 100 % ?
Odpowiedz
Kluczem do zwycięstwa, to będą Wiktory!
Odpowiedz
Kluczem do zwycięstwa będzie zapoznanie się w końcu ze swoim torem , bo na razie lepiej jeżdżą na wyjazdach. Ja się nie wybieram , obejrzę w TV. Nie będę jak idiota stał pod bramą 3 godz.przed meczem.
Odpowiedz
Z GP sięwycofał a dzisiaj by u nas startował? Wolne żarty.
Odpowiedz
Ja tez obejrzę w TV, stanie tyle godzin pod tymi bramami to jakiś koszmar może groźba utraty licencji w końcu zmusi klub do ponumerowania krzesełek. Rozmawiałem ze znajomymi karnetowiczami mówili że w tym sezonie jeszcze się przemęczą bo maja karnety, ale w przyszłym jak tak będzie to mecze będą oglądać w TV. Ekstraligi na żywo już liznęli w tym sezonie nie ma sensu koczować w tych kolejkach.
Odpowiedz
Powtórzyć wynik z ROW i ekstraliga pozostanie w Lublinie. Coś drgnęło sprawie stadionu. Jak nie nasza Radna to i Z G Żużla straszy, że w przypadku braku poprawy sytuacji związanej ze STARYM stadionem nie da licencji. A może warszafka poczeka ze 2 latka. Stadion nowy lub wyremontowany stary zostanie oddany do użtku żużlowcom i kibicom przynajmniej za 2 lata. Tyle trwała budowa małego stadionu Orła Łódż. A Lublin chce machnąć stadion z przystawkami ( parkingi, gastronomia, wygoda kibiców itp ) i natychmiast to nie stanie się.
Odpowiedz
Nie będę stał jak debil pod bramą 3 godziny przed meczem.Mamy XXI wiek , gdyby ktoś przeoczył. Chodziłem na żużel już w latach 80 -tych i na tym stadionie niewiele się zmieniło.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...