Leszno się przestraszyło, że będzie miało za słaby klub w tych rozgrywkach. I jak w polityce trzeba osłabiać przeciwników by wypaść lepiej.
|
|
Dostali dotacje od Żuka to niech zapłacą .
|
|
To wina klubu i dzennikarzy ,po jakiego grzyba klub chwali się że miasto daje 3,5 mil zł na klub kosztem podatników mieszkanców Lublina i regionu .2 Klub teoretycznie ? Oferował 1 milion złotych Zmarzlikowi za jazde mistrza świata w żużlu i awionetke dla zawodnika na zawody i treningi z Gorzowa do Lublina ,miasto biedne a region najbietniejszy w Polsce poz 15-16 ,tyle razy pisałem nakrecanie się na sukces NIEPEWNY w kraju to tak jak w piosence Grabowskiego Jest dobrze? dobrze ?najgorzej nie jest .Wieksze aspiracje od portwela?
|
|
To wina klubu i dzennikarzy ,po jakiego grzyba klub chwali się że miasto daje 3,5 mil zł na klub kosztem podatników mieszkanców Lublina i regionu .2 Klub teoretycznie ? Oferował 1 milion złotych Zmarzlikowi za jazde mistrza świata w żużlu i awionetke dla zawodnika na zawody i treningi z Gorzowa do Lublina ,miasto biedne a region najbietniejszy w Polsce poz 15-16 ,tyle razy pisałem nakrecanie się na sukces NIEPEWNY w kraju to tak jak w piosence Grabowskiego Jest dobrze? dobrze ?najgorzej nie jest .Wieksze aspiracje od portwela?Zainwestuj w słownik bo oczy krwawią... |
|
Kolejny spektakularny transfer który może okazać się niewypałem. Paradoksalnie zespół w tym roku może okazać się dużo słabszy niż w poprzednim. Buczkowski - ogromna niewiadoma, Kubera - moim zdaniem także, Cierniak - jak zdobędzie w meczu 2,3 pkt to max, Lampart - jak pojedzie to co w tym sezonie, to może się okazać, że mamy najgorszą parę juniorów w lidze. Obiektywnie to szału niema się co spodziewać, powoli upada mit prezesa Kępy jako super organizatora. Sezon 2021 będzie początkiem końca ... jak nie będzie PO (a nie będzie) to zaczną się polowania na czarownice ... Obym się mylił ale w złą stronę to idzie ...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|