Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nie chodzi o Motor Lublin, a o sprawę. Tomasz Dryła: Mój list zamknięty

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 9 listopada 2018 r. o 20:01 Powrót do artykułu
Brawo panie Tomku! A pseudo redaktor i ekspert od siedmiu boleści pan Ostafiński jeszcze swoje wywody odszczeka!
Odpowiedz
Tekst super. Opisuje co hejt robi z ludzi przez innych "super" ludzi.
Odpowiedz
Brawo.swietny tekst.
Odpowiedz
Brawo! W samo sedno!
Odpowiedz
Ostafiński i Krzystyniak to się nadają do tarcia chrzanu spece za dychę. Niestety ale odkąd WP przejęło Sportowe Fakty to ten portal który kiedyś był tylko i wyłącznie o sporcie stoczył się bardzo i możemy oglądać dziewczynę jakiegoś sportowca w bikini albo, że zatrzymano Miśka(kibola Wisły) a to ma w chooy wspólnego ze sportem :D
Odpowiedz
Jestem lubelanką z dziada pradziada mam 53 lata. Byłam od dziecka mieszkanką Śródmieścia. Odgłosy z toru żużlowego to był zawsze dla mnie odgłos Lublina. Lublin to żużel odkąd pamiętam.
Odpowiedz
Prawda jest niestety taka, że Motor raczej nie ma wielkiej szansy na play-off a co najwyżej o walkę o utrzymanie - stawiam na baraże z ROW-em lub Orłem za rok. Nie ma co zaklinać rzeczywistości.
Odpowiedz
Super, brawo. Śmieszny i głupi był tekst, że po co awans, to pewnie najlepiej jakby odpuścili??? Pięknie walczyli przez cały sezon, piękny awans, a co będzie zobaczymy. Młody, zdeterminowany zespół, na pewno powalczą.
Odpowiedz
Jestem kibicem Polonii Bydgoszcz na emigracji. Dziękuję z ten tekst. W całym tłumie "pismaków" i ludzi udających dziennikarzy piszących o żużlu jest jeden, który wie co robi, o czym pisze i, co najważniejsze, opiera się na faktach, a nie domysłach i plotkach. I proszę nie przejmować się tymi z "portalu" tylko robić dalej swoje!
Odpowiedz
Chylę czoła Panie Tomku. Prawdziwy z Pana ekspert
Odpowiedz
Brawo. Świetny tekst.
Odpowiedz
Bravo panie Tomku kibic z Hades Szeroka który podchodził dwa razy
Odpowiedz
Nie zawsze milczenie jest złotem, brawo Panie Tomku!!!
Odpowiedz
Swietny tekst, na poziomie ktorego sf nie są w stanie osiągnąć
Odpowiedz
Brawo Tomek!!Najlepszy komentarz najlepszego komentatora!
Odpowiedz
Dla Pana Ostafińskiego powinien powstać portal o nazwie "Pudelspeedway.pl"
Odpowiedz
Piękny tekst, obie części - i ta pierwotna i ta późniejsza.
Odpowiedz
Prawda zaboli .  Ciekawe jaka będzie reakcja ?  Dzięki PanieTomku za ten artykuł .
Odpowiedz
Szczerze? Opadła mi szczena tak nisko ze długo jeszcze będę jej szukał... Panie Tomku to chyba najlepszy felieton dotyczący żużla który w życiu przeczytałem a czytam sporo... Dziękuje ze powiedział pan temu panu O. to co od dawna próbuje mu przekazać wielu kibiców... WIELKI SZACUN!!! Pozdrowienia z Leicester!
Odpowiedz
I tak Motor spadnie nie ma co zaklinać rzeczywistość
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...