Brawo panie Tomku! A pseudo redaktor i ekspert od siedmiu boleści pan Ostafiński jeszcze swoje wywody odszczeka!
|
|
Tekst super. Opisuje co hejt robi z ludzi przez innych "super" ludzi.
|
|
Brawo.swietny tekst.
|
|
Brawo! W samo sedno!
|
|
Ostafiński i Krzystyniak to się nadają do tarcia chrzanu spece za dychę.
Niestety ale odkąd WP przejęło Sportowe Fakty to ten portal który kiedyś był tylko i wyłącznie o sporcie stoczył się bardzo i możemy oglądać dziewczynę jakiegoś sportowca w bikini albo, że zatrzymano Miśka(kibola Wisły) a to ma w chooy wspólnego ze sportem :D
|
|
Jestem lubelanką z dziada pradziada mam 53 lata. Byłam od dziecka mieszkanką Śródmieścia. Odgłosy z toru żużlowego to był zawsze dla mnie odgłos Lublina. Lublin to żużel odkąd pamiętam.
|
|
Prawda jest niestety taka, że Motor raczej nie ma wielkiej szansy na play-off a co najwyżej o walkę o utrzymanie - stawiam na baraże z ROW-em lub Orłem za rok. Nie ma co zaklinać rzeczywistości.
|
|
Super, brawo. Śmieszny i głupi był tekst, że po co awans, to pewnie najlepiej jakby odpuścili??? Pięknie walczyli przez cały sezon, piękny awans, a co będzie zobaczymy. Młody, zdeterminowany zespół, na pewno powalczą.
|
|
Jestem kibicem Polonii Bydgoszcz na emigracji. Dziękuję z ten tekst. W całym tłumie "pismaków" i ludzi udających dziennikarzy piszących o żużlu jest jeden, który wie co robi, o czym pisze i, co najważniejsze, opiera się na faktach, a nie domysłach i plotkach. I proszę nie przejmować się tymi z "portalu" tylko robić dalej swoje!
|
|
Chylę czoła Panie Tomku. Prawdziwy z Pana ekspert
|
|
Brawo. Świetny tekst.
|
|
Bravo panie Tomku kibic z Hades Szeroka który podchodził dwa razy
|
|
Nie zawsze milczenie jest złotem, brawo Panie Tomku!!!
|
|
Swietny tekst, na poziomie ktorego sf nie są w stanie osiągnąć
|
|
Brawo Tomek!!Najlepszy komentarz najlepszego komentatora!
|
|
Dla Pana Ostafińskiego powinien powstać portal o nazwie "Pudelspeedway.pl"
|
|
Piękny tekst, obie części - i ta pierwotna i ta późniejsza.
|
|
Prawda zaboli .
Ciekawe jaka będzie reakcja ?
Dzięki PanieTomku za ten artykuł .
|
|
Szczerze? Opadła mi szczena tak nisko ze długo jeszcze będę jej szukał... Panie Tomku to chyba najlepszy felieton dotyczący żużla który w życiu przeczytałem a czytam sporo... Dziękuje ze powiedział pan temu panu O. to co od dawna próbuje mu przekazać wielu kibiców... WIELKI SZACUN!!! Pozdrowienia z Leicester!
|
|
I tak Motor spadnie nie ma co zaklinać rzeczywistość
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|