szkolenie młodzieży ??? ilu jest tych chłopców , to ściema
|
|
ŻENADA I TYLE
|
|
Niszowym sport dla pis
|
|
A co z Robertem Juchą? Przecież to on odpowiadał za szkolenie młodzieży. Czyżby kłótnie w Klubie?
|
|
czym prędzej wycofajmy dofinansowanie dla Spartakusa, za grę w 4 lidze niech im płaci proboszcz parafii Szarowola, 2 miliony które dostali należą się prawdziwemu Motorowi !!!!
|
|
Coś mi się wydaje że po dwóch super sezonach zaczyna się pomału dziać źle ... Oby ten awans do ekstraligi nie był początkiem końca ... Rok w Ekstralidze, spadek, zjazd w dół i znów koniec żużla w Lublinie ... Oby nie
|
|
tedzet elkadzet....prawdziwy Motor...dziecko co ty bierzesz.... biegałeś w czerwono-zielonym szaliku elkadzetu i krzyczałeś nie ma Motoru jest tylko tedzet....hipokryci kłamcy i nic więcej....a w herbie Chicago Bulls...czy wy wiecie jak wygląda herb Motoru....
|
|
Te Rodowity, bydło dopiero w Wigilię gada ludzkim głosem.
|
|
A pilkarzykow jak zawsze dupa boli i skomentowac musza :)
|
|
jako wieloletni kibic niestety zgadzam się z RODOwitym, ten klub nie ma nic wspólnego z Motorem, historii nie da się oszukać, lepiej było zostać ten rok czy dwa dłużej w niższej lidze a grać teraz bez tej skazy
|
|
Niestety pojawila się kasa są i problemy kolejni pseudofachofcy ustawiaja sie w koleke do kasy zacxyna sie bagno robić
|
|
Jacek Ziółkowski nie nadaje się na managera zespołu ale jest dobrym kierownikiem drużyny. Potrzebny nam jest prawdziwy trener. Co do szkółki to nie słyszałem żeby Kuciapa pracował z młodzieżą.
|
|
Już koniec z Juchą. Podpadł Kępie i Więckowskiemu i nie będzie jadł z ekstarklasowego tortu, nawet okruchów.
|
|
"Chłopców" w szkółce jest około 4, z czego każdy z nich już podejmował się zdania licenji.
|
|
Nie wiem co jest bardziej żałosne, szkółka która popmuje pięniądze z miasta metodą na słupy (szkółkowicze) czy żółkowski jako menadżer lub kierownik drużyny!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|