|
|
No i jedziemy z tematem
|
|
został ostatni stadion do wyremontowania, go go go
|
|
po co znowu kolejne hektary w centrum marnować pod kolejny parking??? przecież w promieniu kilometra są parkingi: pod targami, pod areną, gala, mosir.... te tereny u zbiegu Piłsudskiego i Zygmuntowskich powinny być przeznaczone na zabudowę śródmiejską a nie na pola z kostki brukowej, które 99% czasu będą świeciły pustkami!
|
|
17-20 tyś to spora grupa ludzi, potrzeba dużo miejsc parkingowych, tym bardziej że na nowych stadionie będą też pewnie organizowane poza meczami ligowymi, Mistrzostwa Polski, Złote Kaski itd
|
|
Po wygraniu jesiennych wyborów Złotousty jakby się zapadł POd ziemię. Teraz nagle się ożywił i zaczyna sypać wierzbowymi gruszkami z rękawa - czyżby wystraszył się nadchodzącego referendum o odwołanie ratuszowej dewelo-drużyny?
|
|
Taktyka na przeczekanie aż spadną z ligi nie taki duży stadion nie będzie potrzebny
|
|
Czyli szykuje się kolejny pusty stadion w Lublinie.
|
|
A co tam 20! 30, 50, kto da więcej?!
Kto bogatemu zabroni?!
ROTFL
|
|
Bractwo, zasiedziałe w swoich norach przed TV i hodujące swoje choroby, wolałoby rozpadający się stadion z lat 50-tych. Bo niepotrzebne, za drogie itp. Ale na przeżarcie to wzięliby każdą sumkę... : )
|
|
potrzebny jest nowy stadion żużlowy i co do tego nie ma żadnych wątpliwości
|
|
17-20 tyś to spora grupa ludzi, potrzeba dużo miejsc parkingowych, tym bardziej że na nowych stadionie będą też pewnie organizowane poza meczami ligowymi, Mistrzostwa Polski, Złote Kaski itdNajlepiej to zamienić Lublin w jeden wielki parking. |
|
WIADUKT NA GRYGOWEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Od 17 do 20 tys. kibiców? No to potrzebny jest duży parking - Będą duże dochody za parkowanie.
|
|
Jeszcze lepiej udawać, że w Lublinie nie ma samochodów.17-20 tyś to spora grupa ludzi, potrzeba dużo miejsc parkingowych, tym bardziej że na nowych stadionie będą też pewnie organizowane poza meczami ligowymi, Mistrzostwa Polski, Złote Kaski itdNajlepiej to zamienić Lublin w jeden wielki parking. |
|
po co znowu kolejne hektary w centrum marnować pod kolejny parking??? przecież w promieniu kilometra są parkingi: pod targami, pod areną, gala, mosir.... te tereny u zbiegu Piłsudskiego i Zygmuntowskich powinny być przeznaczone na zabudowę śródmiejską a nie na pola z kostki brukowej, które 99% czasu będą świeciły pustkami!Dla szanującego się kibica czarnego "sportu" przejście piechotą więcej jak 200 m stanowi ujmę na honorze, a często także - szczególnie dla tych którzy pożerają więcej jak 10 hot-dogów dziennie - zadanie ponad siły. |
|
dobra koncepcja
|
|
Po wygraniu jesiennych wyborów Złotousty jakby się zapadł POd ziemię. Teraz nagle się ożywił i zaczyna sypać wierzbowymi gruszkami z rękawa - czyżby wystraszył się nadchodzącego referendum o odwołanie ratuszowej dewelo-drużyny?Otrząsnął się w końcu PO przegranym dewelo-referendum. |
|
Brawo Żuk! Do roboty!
|
|
Przepraszam, że tak spamuję ale jestem trollem wynajętym przez PiS i za to mi partia płaci. POtrzebuję POd każdym artykułem dodać odPOwiednią liczbę hejterskich, antyżukowych, wpisów, bo jeśli tego nie zrobię, to centrala mi nie zapłaci. Moje wpisy łatwo rozPOznać, zbitkę liter "po" zawsze piszę z wielkich liter, żeby centrala mogła łatwo rozPOznać ile konkretnie komentarzy dodałem i mi za wszystkie zapłacić. POza tym dostałem rozkazy, żeby cały czas używać słów: "Zunio", "bizancjum", "wypchane POrtfele", "ubogacanie korporacji", "Detroit Wschodu", "Fuchmistrzunio", "dewelo-prezydent", "dewelo-sułtan", "dewelo-kamerdyner", "dewelo-macki", "dewelo-geszeft", "dewelo-cwaniaki". Za wpisy z tymi wyrazami dostaję PO prostu więcej pieniędzy.Po wygraniu jesiennych wyborów Złotousty jakby się zapadł POd ziemię. Teraz nagle się ożywił i zaczyna sypać wierzbowymi gruszkami z rękawa - czyżby wystraszył się nadchodzącego referendum o odwołanie ratuszowej dewelo-drużyny?Otrząsnął się w końcu PO przegranym dewelo-referendum. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|