juz po awansie bo mojrzeszow ma dobry sklad
|
|
Falubaz też ma dobry baa nawet bardzo dobry ehh takie gadanie nie składem się jedzie. Widzisz jak można przegrać dobrym składem w gnieźnie z jakimiś Gałami i Nowakami. Zobaczymy jak to bedzie w rzeszowie.
|
|
Rzeszow ma dobry sklad?????Wolne zarty.Rzeszow ma ale kupe dlugow
|
|
Dwa najważniejsze biegi decydujące o awansie czyli 14 i 15 przegrali 10:2 :)
|
|
Hała gnizno wygrała dzięki sędziemu cienkie to gnizno jak sik komara ,a co do biegów nominowanych to lotnych sedzia nie widział:) wolne zżarty.
|
|
Rzeszów rozjedziemy oni są słabi
|
|
A ja pozwolę sobie na to spojrzeć z innej strony i powiedzieć, że jestem dumny z zawodników i trenera. Przegrali trochę przez sędziego, więc spodziewałem się ogromnej nagonki, protestów, odwołań, wyzwisk. Owszem, są skargi i komentarze, ale na całkowicie dopuszczalnym poziomie. Czyli można przegrać jako sportowiec, a niekoniecznie przegrać jako człowiek.
|
|
Jak taki grodzki będzie sędziował który nie ma pojęcia o żużlu bo go tatuś wstawił to tak będzie. Mam nadzieje ze w niedługim czasie zrobimy z niego nie na torze tylko na ulicy to samo co mogło przytrafić się miesiącowi po wejściu bertzona. Zobaczymy jaki będziesz twardy gościu. Banda leśnych dziadków rządzi tym żużlem i tak będzie ale niedługo się wezmą i za nich. Chłopaki powalczymy jeszcze może nie tym składem ale powalczymy.
|
|
Popularny „Jeleń”- komentatorzy sportowi nie rozumieją słowa "popularny". Przecież wystarczy powiedzieć Jeleń, Lewy, Zengi, po co mówić popularny Jeleń, popularny Lewy, popularny Zengi, to brzmi śmiesznie i nienaturalnie, Słownik języka polskiego nie uznaje takiego znaczenia tego słowa.
|
|
Może sie mylę, nie wiem ale uważam ze dopóki sędziwie nie będą rozliczanie ze swoich "dziwnych" decyzji nic się nie zmieni. Patrząc na ich decyzje to chwilami nóż się w kieszeni otwiera i sama jako kobieta podeszłabym i walnęła w ten łeb. (sorki). Chodze na mecze i czasami wierzyć się nie chce jak są wrogo nastawieni do jednej z drużyn i wypaczają wyniki. Ale to mije zdanie
|
|
My mamy kontrowersje, a sędzia-ludzik michelin spasiony, ma kasę w kieszeni. Drukarz
|
|
gniezno. i wszytsko jasne :/ to stan umysłu
|
|
Niestety sędzia wypaczył wynik meczu. W tak ważnym meczu taki słaby sedzia. Kompromitacja. I nie chodzi mi tylko o kontrowersyjne wykluczenie Miesiąca. Bohater meczu jakim został okrzykniety Adrian Gała co najmniej 2 razy ukradł start. Co zupełnie nie wzruszyło pseudo sędziego.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|