Na bank będzie ugoda!
|
|
ojojjjoj!
|
|
Dobrze głupasowi na quadzie
|
|
ROW to się kojarzy z rowem. Albo takim przy ulicy albo takim z brązowymi paciorami... Jak można nazwać klub ROW?
|
|
Do szkoły ROW Rybnicki Okręg Węglowy
|
|
Patrząc jednak obiektywnie to niestety ale ładnie Laguta wy... wystawił do wiatru Rybnik.
|
|
Ależ mamy durni wśród komentujących. Ktoś pisze prawdę dostaje minusy. Ktoś piep..y trzy po trzy i dostaje plusy. No cóż no cóż no cóż xD
|
|
Patrząc jednak obiektywnie to niestety ale ładnie Laguta wy... wystawił do wiatru Rybnik.W jaki sposób? Bo poinformował Mrożka,że ma ofertę z Lublina i może u nich zostać za połowę tego co mu zaproponowali? |
|
Oby teraz prezes ROW nie podkupił nam Doyla albo młodego Lamparta w ramach zemsty za Łagutę.
|
|
ROW- Rybnicki Okręg Węglowy, ale tobie widocznie kojarzy się jednym, o czym masz pojęcie jakiekolwiek
|
|
Grigorij pany...
|
|
Albo nie znasz sprawy albo udajesz. Nie Mrożka (to był taki pisarz) a Mrozka i nie poinformował a zwyczajnie zrobił w ciula obiecując pozostanie na dobre i złe w Rybniku. Ba, on nawet filmik nakręcił (jest w necie) jak to lubi prezesa M., zasiada w jego fotelu, żartuje sobie i jest wyluzowany. I co? I jajco, wystawił wszystkich w Rybniku! Niechby tak zrobił w Lublinie... hejt na niego lałby się szerokim strumieniem. No ale przecież to Rybnik zdradził a nie nas, prawda? Do czasu. Ja mu nie wierzę i to jest gość który absolutnie nie utożsamia się z klubem. Widać po nim że to typowa "złotówa". Nic więcej.Patrząc jednak obiektywnie to niestety ale ładnie Laguta wy... wystawił do wiatru Rybnik.W jaki sposób? Bo poinformował Mrożka,że ma ofertę z Lublina i może u nich zostać za połowę tego co mu zaproponowali? |
|
Znam dobrze dorobek Sławomira Mrożka,a tak się po prostu kończy pisanie z auto uzupełnianiem . Z resztą tekstu nie chce mi się nawet polemizować.Albo nie znasz sprawy albo udajesz. Nie Mrożka (to był taki pisarz) a Mrozka i nie poinformował a zwyczajnie zrobił w ciula obiecując pozostanie na dobre i złe w Rybniku. Ba, on nawet filmik nakręcił (jest w necie) jak to lubi prezesa M., zasiada w jego fotelu, żartuje sobie i jest wyluzowany. I co? I jajco, wystawił wszystkich w Rybniku! Niechby tak zrobił w Lublinie... hejt na niego lałby się szerokim strumieniem. No ale przecież to Rybnik zdradził a nie nas, prawda? Do czasu. Ja mu nie wierzę i to jest gość który absolutnie nie utożsamia się z klubem. Widać po nim że to typowa "złotówa". Nic więcej.Patrząc jednak obiektywnie to niestety ale ładnie Laguta wy... wystawił do wiatru Rybnik.W jaki sposób? Bo poinformował Mrożka,że ma ofertę z Lublina i może u nich zostać za połowę tego co mu zaproponowali? |
|
Laguta to sprzedawczyk i tyle!
|
|
Odezwali się ci którzy nie zmienili by swojej pracy na inna lepiej opłacana w Polsce hahaha dobre sobie . W świecie w którym rządzi pieniądz . Wielu z was rak samo by postąpiło . Dowód .... dlaczego tysiące Polaków wyjechało tyrać za funty , euro , czy dolce . Przecież u nas jest praca .
|
|
Odezwali się ci którzy nie zmienili by swojej pracy na inna lepiej opłacana w Polsce hahaha dobre sobie . W świecie w którym rządzi pieniądz . Wielu z was rak samo by postąpiło . Dowód .... dlaczego tysiące Polaków wyjechało tyrać za funty , euro , czy dolce . Przecież u nas jest praca .Odezwał się kłamczuch i sprzedawczyk. Ale Łaguta przecież ma już brata. |
|
Zupełnie bez sensu. Czyli nie masz nic do powiedzenia. No to po co piszesz? Z faktami nie dyskutuje się (po twojemu: "polemizuje").Znam dobrze dorobek Sławomira Mrożka,a tak się po prostu kończy pisanie z auto uzupełnianiem . Z resztą tekstu nie chce mi się nawet polemizować.Albo nie znasz sprawy albo udajesz. Nie Mrożka (to był taki pisarz) a Mrozka i nie poinformował a zwyczajnie zrobił w ciula obiecując pozostanie na dobre i złe w Rybniku. Ba, on nawet filmik nakręcił (jest w necie) jak to lubi prezesa M., zasiada w jego fotelu, żartuje sobie i jest wyluzowany. I co? I jajco, wystawił wszystkich w Rybniku! Niechby tak zrobił w Lublinie... hejt na niego lałby się szerokim strumieniem. No ale przecież to Rybnik zdradził a nie nas, prawda? Do czasu. Ja mu nie wierzę i to jest gość który absolutnie nie utożsamia się z klubem. Widać po nim że to typowa "złotówa". Nic więcej.Patrząc jednak obiektywnie to niestety ale ładnie Laguta wy... wystawił do wiatru Rybnik.W jaki sposób? Bo poinformował Mrożka,że ma ofertę z Lublina i może u nich zostać za połowę tego co mu zaproponowali? |
|
Ciekawe kiedy Łaguta zrobi to samo nam tak, jak zrobił to w Rybniku. Poczekamy.
|
|
A co z Tym gościem co w warszafce krzyczał na ulicy na goja S***synie. Upiekło mu się. Nie ma to jak nasi sprawiedliwość.
|
|
Masakra słyszałam
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|