Sam jestem zniesmaczony cala sytuacja.Od 28 lat regularnie chodze na zuzel mialem stale swoje miejsce (jak wiekszosc pewnie) a teraz zostalem zmuszony do szukania i to na sile zupelnie nowego miejsca.Od 4 lat(od poczstku dzialania nowego klubu Speed Car Motor Lublin)kupowalem karnety na mecze zuzlowe a teraz nawet nie bylo szans żeby kupic w normalnych warunkach karnetu.Kolejny sektor przy wyjezdzie z parku maszyn zostal zabrany kibicom a oddany VIPom bo oni wiadomo sa wazniejsi.To wszystko jest duza rysa na wizeunku klubu.Ja osobiscie zakupilem karnet ale w ramach protestu bede chcial go oddac bo szczerze powiedziawszy dzialania obecne klubu z karnetami z sektorami zniechecily mnie do marnowania swojego cennego czadu.Nie jestem gowniarzem a tak zostalem (zostalismy)potraktowani.Ale przeciez Lublin to zuzel...dla ludzi sukcesy na trybunach
|
|
A my z Kraśnika chamy, bilety mamy.
|
|
Sam jestem zniesmaczony cala sytuacja.Od 28 lat regularnie chodze na zuzel mialem stale swoje miejsce (jak wiekszosc pewnie) a teraz zostalem zmuszony do szukania i to na sile zupelnie nowego miejsca.Od 4 lat(od poczstku dzialania nowego klubu Speed Car Motor Lublin)kupowalem karnety na mecze zuzlowe a teraz nawet nie bylo szans żeby kupic w normalnych warunkach karnetu.Kolejny sektor przy wyjezdzie z parku maszyn zostal zabrany kibicom a oddany VIPom bo oni wiadomo sa wazniejsi.To wszystko jest duza rysa na wizeunku klubu.Ja osobiscie zakupilem karnet ale w ramach protestu bede chcial go oddac bo szczerze powiedziawszy dzialania obecne klubu z karnetami z sektorami zniechecily mnie do marnowania swojego cennego czadu.Nie jestem gowniarzem a tak zostalem (zostalismy)potraktowani.Ale przeciez Lublin to zuzel...dla ludzi sukcesy na trybunachTez kupywalem karnet od poczatku powstania tego km crossu czy jak tam na to mowili kupywalem tez wczesniej karnety ,bilety I chu., wie co jeszcze ,ponad 30lat na tej ruinie za Motorem ,lkż tż I innymi wynalazkami a dzis mie mam karnetu. Ale nie zaluje, pierd..e taki zarzad co mysli tylko o pieniadzach. Kepa jeszcze nie dorosl do ekstraligi, kto ogladal gale ekstralipy ten wie jak spalil buraka I sie zaczal jąkac I telepac. Przynajmniej nie bede czul smrodu tej smierdzacej kielbasy z niby grila ,wspolczuje tym co to zarli a jednoczesnie szacunek :-) Podpisano Lenar Nigmatzjanow byly zawodnik z Lublina ,janusze pewnie wiedza :-) |
|
A my z Kraśnika chamy, bilety mamy.A my was napadniemy kola przebijemy w A czworce, karnety zabierzemy I dalej bedziecie tylko chamami ale juz bez karnetow :-) |
|
Pieprzę to , za 3 tyś zł( tyle chciałem wydać na karnety) , będę miał łychy na 2 sezony i przed tv sobie pooglądam .
Bez łachy ( za to z łychą).
|
|
Kępę powinni już zwolnić z tego prezesostwa zrobił już swoje w niższych ligach, Ekstraliga go przerosła czas na ludzi bardziej ogarniętych w temacie.
|
|
Kępę powinni już zwolnić z tego prezesostwa zrobił już swoje w niższych ligach, Ekstraliga go przerosła czas na ludzi bardziej ogarniętych w temacie.Masz rację. Mógł te karnety sprzedać za 500 zł a nie 320, na pewno klub więcej by zarobił i byłaby kasa na lepszych zawodników za rok. Szkoda, że tak to wyszło ;) |
|
A mnie się udało jakimś cudem kupić wczoraj jeden karnet wprawdzie nie na sektorze na którym siedzę od 30-tu lat i w niskim rzędzie tuż przy torze, nie wiem czy z tego miejsca cokolwiek widać ale nic to lepszy rydz niż nic.
|
|
Hmm ja miałem szczęście a może lepiej zabrzmi EUPHORIE losujac właśnie w tym sektorze i to dwa razy tylko że był mały problem chciałem oglądać na żywo z rodziną a w takim przypadku będę zmuszony oglądać w tv bo zrezygnowałem ☹️
|
|
A u mnie wskakiwał 2 razy sektor Euforii C3 ale usuwałem go z koszyka bo nie chciałem im zgodnie z tym o co prosili zabierać miejsca i w końcu zostałem z niczym, zostaje oglądanie przed telewizorem.
|
|
Dobrze że ponumerowali te miejsca, nie trzeba będzie mając karnet koczować 4 godziny przed meczem pod bramami.
|
|
Cieszę się, że udało mi się kupić bilety. Jeszcze nigdy nie byliśmy z partnerem na meczu żużlowym, a teraz będziemy na wszystkich. Ale sowa cieszę. Pozdrawiam. Andrzej.
|
|
Cieszę się, że udało mi się kupić bilety. Jeszcze nigdy nie byliśmy z partnerem na meczu żużlowym, a teraz będziemy na wszystkich. Ale sowa cieszę. Pozdrawiam. Andrzej.A po meczu bedziesz mogl mu przeczyscic tłumik :-) |
|
Ale lament bo nie mają karnetów a na forum najlepszy jest kibicLBN Brawo ty...
|
|
Ja tam wolałem mecze w II lidze, bilet człowiek kupił w kasie 15 minut przed meczem, siadł gdzie chciał, kłopotów z parkingiem nie było, spiker był normalny Pan Stypuła nie ten oszołom co teraz. Na trybunach prawdziwi kibice żużla wypełniający programy. Proponuję stworzyć nowy klub pyrkający sobie w II-giej lidze jeśli nie da się w Lublinie to gdzieś nie daleko w Zamościu czy Chełmie ze spokojną atmosferą bez tego szaleństwa ekstraligowego.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|