To chyba oczywiste. Nie chcemy ruskich śmieci u siebie.
|
|
Go home
|
|
Pisałem dwa dni temu , że prezes Motoru powinien odesłać Rosjan do putina na którego głosowali .
|
|
I BARDZO DOBRZE. WYKLUCZYĆ JESZCZE TE FARBOWANE LISY RUSKICH, ALE NIBY-POLAKÓW
|
|
Lecę pędzę dzwonić :LOL
A w kwestii dzwonienia to:
Dzwoni Putler do Zełenskiego.
Zełenski: Czego wy od nas chcecie?
Putler: Chcemy Kijów i Lwów!
Zełenski: Kijów możemy wam najeb@ć a lwów to se sami nałapcie.
|
|
Ruskie do domu a jak się nie podoba to pisać zażalenie do kacapa z kremla
|
|
Większość co teraz hejtuje Griszę jeszcze w tamtym roku sikała po nogach jak robił akcje w ostatnim biegu w meczu rundy zasadniczej z Gorzowem. Nie chcę żeby jeździł dla Motoru ale powstrzymuje się od wyzywania go. Bo wyzywanie kogoś od ruskich śmieci kogo się rok temu nosiło na rękach świadczy o nas. Więc niech się spakuje, wyjedzie na Łotwę i zamknijmy temat.
|
|
Większość co teraz hejtuje Griszę jeszcze w tamtym roku sikała po nogach jak robił akcje w ostatnim biegu w meczu rundy zasadniczej z Gorzowem. Nie chcę żeby jeździł dla Motoru ale powstrzymuje się od wyzywania go. Bo wyzywanie kogoś od ruskich śmieci kogo się rok temu nosiło na rękach świadczy o nas. Więc niech się spakuje, wyjedzie na Łotwę i zamknijmy temat.Niespecjalnie interesuję się żużlem, nigdy nie przyszło by mi do głowy nosić ruskiego śmiecia na rękach. Mam wyrobione zdanie na temat tej mongolskiej dziczy i nie zmieniłem go pod wpływem ostatnich wydarzeń. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|