58:32??? Łoooo... Nic nie piłem podczas wyjazdu, a wychodzi na to, że co najmniej pół meczu nie pamiętam ;)
|
|
Panie Redaktorze tak wygraliśmy w Rzeszowie ale wynik to był trochę inny :) Również jak poprzednik cały mecz byłem bez % ale chyba tyle nie najechaliśmy jak poszedłem za potrzebą hahah
|
|
Stal wogóle nie przyjedzie. Ciekawe ile prawdy w tym, że żużlowcy dostali od Żuka kolejne 300 tysięcy. To w przypadku awansu z budżetu Miasta trzeba będzie dać 5 milionów, bo awans kosztuje.
|
|
bo lon juz podal wynik rewanza
|
|
Panie Darku to prawdziwe te stare gadki nasich Jareckich, że wiara czyni cuda. I stało się - awans jak schabowy na stole jadalnym. Trzeba złapać w ręce widelec i nóż i do ataku. Smacznego a popijawa będzie w poniedziałek 9 pażdziernika.
|
|
Jedyny MOTOR w Lublinie, który nie przynosi miastu hańby
|
|
Jak to nie przynosi wstydu żużlowcy w 8 zespołowej OSTATNIEJ lidze w Polsce mając 2 razy większy budżet niż Gniezno dostali lanie.Wcześniej był łomot w Ostrowie i minimalne wygrane z słabeuszami ligi. Teraz Rzeszów który według różnych źródeł ma 5-7 mln długu się położył u siebie oddając mecz walkowerem.0 A w mediach megalomania sukcesu.Bądzmy poważni
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|