Stadion w łodzi - palce lizać.
|
|
Ladny obiekr
|
|
Tylko nie budować nowego stadionu ten co jest wystarczy. Motor nie chce awansu. Nowy stadion był by stadionem dla ELIT. Tak jak dla elit jest Arena, baseny Aqua też wybitnie służą elitom nie wspomnę już o CSK ktore są gniazdem elit i które NORMALNYM ludziom nie służą bo jaki PROSTY człowiek tam chodzi? SYLWESTER TULAJEW mój umiłowany przyszły PREZYDENT Lublina tak właśnie celnie ocenił te ELITARNE gniazda rozpusty. Bo co się dzieje gdy tyle nagich ciał oddaje się chuci w basenie!!!! Co się dzieje w glowach na tych perwersyjnych "występach" w CSK ZGNILIZNA!!!! A na ARENIE sekty tylko i nic więcej. To nie przypadek że do tej pory mszy świętej tam nie było a ilu PRAWDZIWYCH POLAKÓW moglo by się tam modlić lecz nie mają tam wstępu. Ale gdy już będzie Prezydentem Lublina SYLWESTER TULAJEW to on to wszystko ponaprawia.
|
|
Tułajew hahahahaha.... Zerowe szanse. Szkoda nawet pradu na wasze wypociny moje drogie platne trole. Nawet zatwardziali pisowcy sa w Lublinie za Żukiem...
|
|
Stadion nowy Orła Łódź, to jest przykład największej głupoty i wywalenia pieniędzy w błoto. Wybudowano nowy stadion, stadion gdzie zadaszenie nie obejmuje swoim zasięgiem samego toru, gdzie wraz przy dużych opadach deszczu trzeba odwoływać zawody. Mam nadzieje że w Lublin nikt nigdy nie popełni takiego samego błędu jaki popełniono w Łodzi, bo trzeba było ciąć koszty inwestycji, o ile nowy stadion do żużla w Lublin wogóle powstanie.
|
|
Wierna co ty bierzesz że takie głupoty pier*olisz?
|
|
oskar BIMBER
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|