I żeby jeszcze puszczana muzyka była ciszej i mniej zagłuszała wszystko dookoła włącznie z spikerem Maciuszczakiem i dopingiem kibiców. Ona powinna lecieć w tle a nie rozwalać kibicom bębenki, bo nawet motory nie są tak głośne jak to rzępolenie z głośników!!!
|
|
Spikerzyna też drze jape jak poparzony irytując wiekszość kibiców. przestań człowieku zagłuszać dzwiek motocykli na starcie!!!
|
|
Za głośna muzyka muzyka jest też na meczach piłki ręcznej. Bywa tak głośno że nie można porozmawiać z sąsiadem na krzesełku obok. Na dodatek muzyka "leci" nawet jak jest prezentacja drużyn i spiker czyta nazwiska zawodniczek. Na zawodach sportowych powinna być tłem. Zresztą spikerzy zachowują się nie jak spikerzy tylko wodzireje z wiejskich wesel.
|
|
Wypieprzyć wrescie to patole co zajmuje sektory koło spikerki wpada jeden typ wcześniej bo ma dojscia i zajmuje trzy zedy krzesełek bo mu parę groszy zato zuca i tak przyjdzie z trzech i sektor zajęty.Zrobic numerowane i koniec balu będzie sobie zajmował patol krawężnik.A i kibice niebeda stali po parę godzin przed meczem za miejscami.
|
|
Numerowane miejsca jak na Arenie to by było to. I muzyka nie jest często "żużlowa" choć na Zielonej Górze już było odrobinkę lepiej. A sami zawodnicy? Tam ciągle jakoś brakuje jednego do brydża.
|
|
jestem dumny z mojego Motorku, piłkarzyki Spartakusa podszywający się pod Motor niech idą na szczaw
|
|
Tż Sipma Kmż LKŻ Redstar Lubelski Węgiel Bogdanka Speed Car Motor Lublin...hahahahaha zobaczymy ilu was zosanie jak sie noga potknie...
|
|
Dumny nie dumny czyli PO nasiemu. A co na te w/w wyPOciny tabela. Mośkowa agitka nie widzi miejsca Motoru w tabeli. Wprawdzie POtentaci zostali zaliczeni jak: Sparta, Zielonka po 2 x i teraz dojdzie 2 x z Lesznem. I czekają Motor 3 mecze z bezpośrednimi przeiwnikmi tj ze Stalą, Włókniarzem u siebie i z Grudziądzem na wyjeżdzie i po tych meczach będzie wiadomo co i jak wyszło.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|