Dlaczego wszyscy uważają że unikniemy spadku?przecież ze wszystkimi zespołami z którymi będziemy jeździć to przegraliśmy w pierwszym meczu za wyjątkiem GKM-u, ale wiadomo że Grudziądz jest bardzo mocny u siebie. Jak przegrany wszystkie mecze, a Toruń wygra trzy to oni będą jechać w barażach a my spadniemy. Czemu nikt nie bierze tego pod uwagę, a przed przerwą nasi seniorzy tak dobrze nie jeździli..samymi juniorami nie wygramy meczu! Jestem kibicem Motoru chce utrzymania, ale też racjonalnego patrzenia na mecze. A pismaki już nam nawet wróżą utrzymanie bez barażu....
|
|
Toruń musiał by wygrać na wyjeździe w Częstochowie i Lesznie a u siebie z Zieloną Górą i Wrocławiem. Czyli z (poza Czewą) czołówką tabeli miała by wygrać drużyna która jest czerwoną latarnią ligi. Nie realne. Ajnsztajnie z bożej łaski.
|
|
Z tym "powalczymy" to bym dzisiaj folgował
|
|
Oby nasi wyszli z 30 ...
|
|
Pożyjemy zobaczymy wielki Alfredzie z psiej Wólki
|
|
Dlatego, że Nice I liga jest słabsza niż sezon temu. Między 7 zespołem E-ligi a 2 zespołem Nice I ligi jest
przepaść sprzętowa i kadrowa.O 8 miejscu nie ma mowy - jeśli Toruń może wygrać trzy mecze, to dlaczego
nie Lublin ? Co to odstaje bardzo od reszty dostaje baty ?
Jeśli pokonali GKM, to tym bardziej Włókniarz, czy tym bardziej Stal Gorzów. W Gorzowie gdyby nie minimalizm
Ziółkowskiego i błędy sędziego, Lublin mógł tam wygrać.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|