Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Tak ja wiele inny obietnic Żuka ( likwidacja targu i dworca pod zamkiem, przebudowa ul. Sowińskiego ,obiecywane już po raz trzeci) tak i ta pójdzie w zapomnienie i przypomni sobie przed kolejnymi wyborami.
Nigdy na niego nie głosowałem i nigdy nie zagłosuję bo to typowy reprezentant peło.
|
|
Dlaczego nie ma kar dla tych co składają obietnice bez pokrycia? Dlaczego nie rozlicza się ich z tego co obiecali a czego nie zrobili? Dlaczego?!
|
|
W koncu ktos to napisał - po co te stadiony, zwłaszcza Arena dla druzyny trzecioligowej...
A nowy zuzlowy im pozniej tym lepiej.
|
|
każdy pisze o tysiącach. na żużlu. a ja pamiętam jak tz lublin był ostatni w Polsce i na meczu było 800 osób. jak zaczną przegrywać to frekwencja spadnie.tak jak klub
|
|
Arenę Lublin zamienić w stadion żużlowy. Na każdym meczu 15000 kibiców i stadion w końcu będzie żyć. Ten na Zygmuntowskich zmodernizować za kilka milionów i przenieść piłkarski Motor. Nawet jak w perspektywie 5 lat jakimś cudem uda się awansować do 2 ligi to Zygmuntowskie spokojnie wystarczą dla 4000 kibiców i poziomem będą bardziej pasowały do piłkarskiego widowiska.
|
|
JA CHCEM CHLEBA I IGRZYSK !!!
|
|
Panie redaktorze a co to się zmieniło od czasu kampanii wyborczej? Jakaś zaraza? Jakiś Armageddon w finansach miasta? Czy tego artykułu nie mógł Pan spłodzić wówczas? Nagle jak Źuk wygrał pojawiają się w zaprzyjaźnionej prasie artykuły krytykujące budowę nowego obiektu..... Czytam to z wielkimi niesmakiem. Wstyd pismaku
|
|
Dobry tekst. Budowanie stadionu dla kilku meczów w sezonie jest delikatnie mówiąc bez sensu, tym bardziej, że jak to zwykle bywa, po 2-3 latach zainteresowanie gwałtownie spadnie. Obecny stadion na Zygmuntowskich w takiej Anglii czy Szwecji to byłaby perełka; tam to w ogóle nie ma trybun:)
|
|
Ha ha ha ... ale was wyrabał . Za 5 lat glosujcie znowu na niego ..znow wam obieca co tylko zechcecie ..Hmm, a co obiecywał pan z parti od dobrej zmiany ? czy nie obiecywal również stadionu ale i wielu inwestycji z kosmosu ? czy miesiąc po wyborach ma być nowy/wyremontowany obiekt ? Pamiętajmy, że nowy marszałek województwa obiecał pomoc przy dofinansowaniu obiektu dla żużla więc zobaczymy czy dotrzyma słowa. |
|
Zanim cokolwiek zostanie zbudowane to może lepiej niech zespół trochę pojeździ ... bo zaczną budować a tu się okaże, że będzie spadek, za 2,3 lata znów żużel umrze w Lublinie jak umarł kiedyś i będziemy mieli kolejny piękny stadion na którym nic się nie będzie działo. Zmodernizować stary, poczekać do końca rozgrywek i jak się utrzymają to wtedy modernizować ... A pomysł z przerobieniem Areny na żużel mi się bardzo podoba.
|
|
Ale redaktorek chyba mocno na du.ę upadł i pier.oli jak potłuczony
|
|
w życiu bym złotówki nie dał na to coś, bo sport to to nie jest. Ale jak już to pomysł z Areną dla żużla i stadionem na Zygmuntowskich dla Moturu jak najbardziej racjonalny.
|
|
Dlaczego Pan Redaktor piszę "moim zdaniem" mnie nie interesuję jego zdanie tylko fakty i liczby a zdanie to wyrobie sobie sam. I tak po za tym to jak polityk nie dotrzyma obietnicy wyborczej (nawet jak jest absurdalna) to powinien mieć zakaz pełnienia funkcji publicznych. W tedy by może nie rzucali słów na wiatr.
|
|
Słowo klucz tego artykułu: fontanny. Tego najbardziej brakuje mieszkańcom Lublina wg autora.
|
|
dziennik juz wie ze nie bedzie stadionu i powoli urabia sobie zuczych wyborcow
|
|
Trole ??? Troche myslenia wystarczy ...
|
|
Marszalek obiecał pomoc... przy tym szachrajstwie tez ma pomagać .. co ma do tego co Tułajew obiecał
.wybraliscie Zuka ..a to on nie dotrzymuje ..
|
|
Prezydent Żuk po zaprzysiężeniu poznał finanse miasta i zobaczył że " piniendzy nima".!!!!!!!!!!
|
|
Nawet jak spadną dwa razy to i tak nie dorównaja dziadostwem i wyrzucaniem pieniędzy w błoto piłkarskiemu Motorowi.
|
|
No lepiej jak pseudo kopacze grają z jakąs siarkowolą czy Elizówka team hahahaah tam warto łozyc kase na tych barachłów hahahah.Dzieci na orlikach prezentują lepszy poziom.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|