A ja się pytam gdzie Ci rzekomo 'kibice' byli wcześniej, znaczy wtedy gdy była druga liga itp otóż była garstka w porównaniu z tym co się dzieje obecnie na stadionie, wielcy zagorzali 'kibice'. Przychodzą mordy podrzeć i wielce halo co to nie oni a jak klub spanie do niższych lig to już wiernych i oddanych nie będą bo się odwrócą tacy 'kibice'. Mnie śp. babcia wychowała od najmłodszego i byłem wiernym fanem ale odkąd jest fala takich śmiesznych ludzi zwanych kibicami zaprzestałem chodzić na mecze. A drużynie jak największych sukcesów życzę i wytrwałości trenerowi Maciejowi.
|
|
Masz rację , teraz ci " wierni" kibice wrzucają zdjęcia biletów na FB , a jak Motor był w II lidze to mało ich intersował.
Podobnie jest z piłką nożną , jakby Motor był w Ekstraklasie , to nagle pojawiliby się wierni kibice.
|
|
Nie rozumiecie. Ja przychodzę na wydarzenie sportowe na wyższym poziomie niż dotychczas. Oglądam zawody, spotykam się ze znajomymi, piję piwo. Czasem zabieram syna. Skoro nie mam „historii” w kibicowaniu, nie mam prawa tam przychodzić? Rozumiem że klub upoważnił Was do oceniania, kto może wejść czy nie?
|
|
"(...) zasługujemy na tę ligę"***"Ta liga nam się po prostu należy!!!" :)
|
|
Nie rozumiecie. Ja przychodzę na wydarzenie sportowe na wyższym poziomie niż dotychczas. Oglądam zawody, spotykam się ze znajomymi, piję piwo. Czasem zabieram syna. Skoro nie mam „historii” w kibicowaniu, nie mam prawa tam przychodzić? Rozumiem że klub upoważnił Was do oceniania, kto może wejść czy nie?"(...) piję piwo (...)" o, i takich właśnie mamy tych nowych "kibiców"... nie ważne na co przyszedłem, ważne że pseudo-piwa (rozwodnionego) można napić się do odcinki, przy okazji niosąc trzęsącymi się łapami plastikowy kubek 0,4 pooblewać kogoś, kto normalnie ogląda i kibicuje... echh... jeszcze długa droga przed tobą "kibicu"... |
|
Poinformuj więc Właściciela klubu/Organizatora, że nie życzysz sobie na stadionie sprzedaży piwa, popcornu, itp. No i oczywiście „piknikowych” kibiców. Wiesz tylko na czym polega problem „prawdziwy kibicu”? Nikogo z klubu nie interesuje Twoje zdanie. A prawa masz takie same jak ja, starzy kibice czy też rodzina z dziećmi.
|
|
Głupi jesteście "prawdziwi kibice", czy tylko tak mi się wydaje? Już 2 lata temu średnia ludzi na meczu to było ponad 8.500 osób. To ile teraz ich więcej przychodzi na meczb 1.000, 1.500? W czym macie problem, że ludzie przychodzą odpocząć na meczu, wypić piwo, spędzić czas z rodziną? Jakąs wyłączność macie na kibicowanie? Widzę niektórym się w tych pustych łbach już całkiem przewróciło..
|
|
Wytrwały kibic(Gość16,41) który przestał chodzić na mecze, bo inni kibice mu się nie podobają! Wspaniały "kibic"!
|
|
Pytania z wywiadu zasługują na nagrodę dla przedszkolaka!
|
|
kiedyś to byli kibice teraz to nie ma kibiców
kiedyś to żużel był tylko dla prawdziwych kibiców, teraz to żużel nie jest dla prawdziwych kibiców
kurła, kiedyś to było.
|
|
Trzevs byc naprawde jebnietym zeby i sie zalic na tzw. "Sezonowych kibicow"!!! To oni pusta glowo nabijaja klubowa kase placac za bilety, kupujac koszulki szaliki itd. To oni pija piwo dzieki czemu sa budki na stadionie a klub ma z tego kase...to dzieki nim jest z czego placic zawodnikom a nie tylko zebrac o datki z UM. A ty nie chodzisz juz na zuzel bo w II lidze miales bilet za 5zl i mogles jeczec ze sa do dupy a teraz musisz zaplacic 40 zeta i nie ma na kogo narzekac bo chlopaki z siebie wychodza w kazdym meczu.
Mysle ze dla dobra lubelskiego zuzla powinienes zostac w norze w jakiej jestes i nigdy wiecej na meczu sie nie pojawic.
Nie pozdrawiam
|
|
Spokojnie, te sezonowe kibice to durnie co o speedwayu nic nie wiedzą, z P. na czele.
|
|
Motou Motou tylko Motou na kresowej sie scigac. Moze TBV wam kospnie sare
|
|
Nie wykorzystaliście w wielu wyrównanych meczach zmian taktycznych i zwykłych.
Naprawdę nie wiele trzeba było, żeby w jednym, dwóch z nich osiągnąć lepszy rezultat.
Tor na którym jedziecie poza meczem z GKM był robiony pod gości.
Najbardziej wkurzył mnie mecz z Zieloną Górą i Wrocławiem. Grisza, Michelsen , Łełek objeżdżali na
wyjeździe takich samych i lepszych zawodników a w Lublinie ?
Weźcie się trochę postawcie, zawalczcie o swoje. Nie bądźcie takimi frajerami.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|