Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

W Lublinie powstaje nowe stowarzyszenie kibiców żużla

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 21 maja 2019 r. o 17:32 Powrót do artykułu
A istniejące stowarzyszenie nie chciało się włączyć w organizację?
Odpowiedz
Co na to Speedway Euphoria? Może jakieś oświadczenie? Dlaczego nie bierze w tym bądź co bądź szczgtnym przedsięwzięciu udziału?
Odpowiedz
Parcheta..... Razem z Trąbką powinni to robić, obydwoje mocny w gębie :)))
Odpowiedz
A może Pan Parcheta najpierw publicznie rozliczyłby się ze zbiórki na reaktywację Polewaczki "zośka"???
Odpowiedz
"Gość" skoro chciałbyś wiedzieć co, ile, gdzie i jak zapraszam do kontaktu bezpośrednio ze mną. Nie muszę się ukrywać pod różnymi pseudonimami tak jak niektórzy to robią, aby tylko mnie nikt nie rozpoznał :) Ja mam czyste sumienie, a kwota która do tej pory została wydana na Zośkę jest rozliczona na podstawie faktur, które oczywiście posiadam. Zatem w razie zapytań, zapraszam j.w. Pozdrawiam Piotr
Odpowiedz
Daj  spokój z Euphorią. Siedzą w własnym gronie, myślą że są alfa i omegą. A jedyne co im wychodzi to przeganianie ludzi z sektora tylko za to że nie mają żółtej koszulki. Sam byłem świadkiem jak pewna niunia przegonila dzieciaka z downem tylko za to że nie miał żółtej koszulki. 
Odpowiedz
Speedway Euphoria, to grupa żółtych debili. Wymądrzają się jak tylko mogą. Cwaniakują na całego, robiąc z siebie idiotów. Popisują się śmiesznymi gadżetami klubu, śpiewkami z 20 wieku a wiekowo.... średnia 35-40 lat... masakra
Odpowiedz
możemy nawiązać współpracę
Odpowiedz
Bo to są kibice sukcesu a rurasz z free też cwaniaczek na fejsie brechte ma z ludzi co biletów nie kupili i teraz czeka na komentarze że stacjonarne też nie kupią
Odpowiedz
U20 Senegal-Kolumbia i żużel praktycznie w tym samym czasie niedaleko siebie, ze Policja zgodziła się na coś takiego. Żużel powinni przełożyć bo mam bilety na oba wydarzenia.
Odpowiedz
Do Gela z forum Lubelski żużel rypnij się w pusty czerep z twoimi komentarzami nt sezonowców na stadionie że się źle czujesz siedząc między nimi Debil no ludzie debil
Odpowiedz
 Pan Tadeusz Tkaczyk zmarł w maju 1966 roku w wyniku wypadku na torze żużlowym. Pan Robert Dados, w 2004 roku popełnił samobójstwo. 
Odpowiedz
U20 Senegal-Kolumbia i żużel praktycznie w tym samym czasie niedaleko siebie, ze Policja zgodziła się na coś takiego. Żużel powinni przełożyć bo mam bilety na oba wydarzenia.
 Jak powiedział Aleksander Fredro ustami Papkina w "Zemście": "Każdy siebie ma na względzie, a drugiego - za narzędzie" . . . :)
Odpowiedz
Mnie najbardziej śmieszą komentarze Trąbek czy innych wyzywających kibiców od sezonowców. Jakby nie sezonowcy to by nie było Ekstraligi bo na mecze chodziłoby 500 osób, a przez to nie byłoby dotacji z miasta i załatwianych sponsorów. Więc chyba lepiej im pasowało oglądanie Rawicza i spuszczanie się nad własną zajebistością.
Odpowiedz
Pan Tadeusz Tkaczyk zmarł w maju 1966 roku w wyniku wypadku na torze żużlowym. Pan Robert Dados, w 2004 roku popełnił samobójstwo.
 i tylko Tkaczykowi należy się memoriał. Honorowania samobójców to grubu nietakt.
Odpowiedz
90 % tych przygłupów nie wie w jakich kaskach jadą zawodnicy Motoru ale co byli na stadionie sztuczny tłum kibice sukcesu już nie mogę tłumaczyć ludziom obok którzy to nasi i się nie odzywam
Odpowiedz
Tylko się nie pobijcie... Kibice żużla. Komedia.
Odpowiedz
Dobry pomysł. Oby tylko nie wsiąkali tu kibole Spartakusa, tak jak to stało się po drugiej stronie startowej. Powtarzam kibole nie kibice.
Odpowiedz
Nie za bardzo rozumiem co stoi na przeszkodzie zorganizowania takiego turnieju , jest przecież stowarzyszenie Speedway Euphoria z którym pierwszy łuk współpracuje, tyle wszyscy z tych grup krzyczą o ochronie barw klubowych , umieją uzurpować sobie prawo do siedzeń na stadionie , rozwieszania flag a nie umieją zorganizować turnieju ? Bardzo dziwne!
Odpowiedz
speedcar ANAL tubtin -tak sie nazywacie analni
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...