A istniejące stowarzyszenie nie chciało się włączyć w organizację?
|
|
Co na to Speedway Euphoria? Może jakieś oświadczenie? Dlaczego nie bierze w tym bądź co bądź szczgtnym przedsięwzięciu udziału?
|
|
Parcheta..... Razem z Trąbką powinni to robić, obydwoje mocny w gębie :)))
|
|
A może Pan Parcheta najpierw publicznie rozliczyłby się ze zbiórki na reaktywację Polewaczki "zośka"???
|
|
"Gość" skoro chciałbyś wiedzieć co, ile, gdzie i jak zapraszam do kontaktu bezpośrednio ze mną. Nie muszę się ukrywać pod różnymi pseudonimami tak jak niektórzy to robią, aby tylko mnie nikt nie rozpoznał :)
Ja mam czyste sumienie, a kwota która do tej pory została wydana na Zośkę jest rozliczona na podstawie faktur, które oczywiście posiadam.
Zatem w razie zapytań, zapraszam j.w.
Pozdrawiam
Piotr
|
|
Daj spokój z Euphorią. Siedzą w własnym gronie, myślą że są alfa i omegą. A jedyne co im wychodzi to przeganianie ludzi z sektora tylko za to że nie mają żółtej koszulki. Sam byłem świadkiem jak pewna niunia przegonila dzieciaka z downem tylko za to że nie miał żółtej koszulki.
|
|
Speedway Euphoria, to grupa żółtych debili. Wymądrzają się jak tylko mogą. Cwaniakują na całego, robiąc z siebie idiotów. Popisują się śmiesznymi gadżetami klubu, śpiewkami z 20 wieku a wiekowo.... średnia 35-40 lat... masakra
|
|
możemy nawiązać współpracę
|
|
Bo to są kibice sukcesu a rurasz z free też cwaniaczek na fejsie brechte ma z ludzi co biletów nie kupili i teraz czeka na komentarze że stacjonarne też nie kupią
|
|
U20 Senegal-Kolumbia i żużel praktycznie w tym samym czasie niedaleko siebie, ze Policja zgodziła się na coś takiego. Żużel powinni przełożyć bo mam bilety na oba wydarzenia.
|
|
Do Gela z forum Lubelski żużel rypnij się w pusty czerep z twoimi komentarzami nt sezonowców na stadionie że się źle czujesz siedząc między nimi Debil no ludzie debil
|
|
Pan Tadeusz Tkaczyk zmarł w maju 1966 roku w wyniku wypadku na torze żużlowym. Pan Robert Dados, w 2004 roku popełnił samobójstwo.
|
|
U20 Senegal-Kolumbia i żużel praktycznie w tym samym czasie niedaleko siebie, ze Policja zgodziła się na coś takiego. Żużel powinni przełożyć bo mam bilety na oba wydarzenia.Jak powiedział Aleksander Fredro ustami Papkina w "Zemście": "Każdy siebie ma na względzie, a drugiego - za narzędzie" . . . :) |
|
Mnie najbardziej śmieszą komentarze Trąbek czy innych wyzywających kibiców od sezonowców. Jakby nie sezonowcy to by nie było Ekstraligi bo na mecze chodziłoby 500 osób, a przez to nie byłoby dotacji z miasta i załatwianych sponsorów. Więc chyba lepiej im pasowało oglądanie Rawicza i spuszczanie się nad własną zajebistością.
|
|
Pan Tadeusz Tkaczyk zmarł w maju 1966 roku w wyniku wypadku na torze żużlowym. Pan Robert Dados, w 2004 roku popełnił samobójstwo.i tylko Tkaczykowi należy się memoriał. Honorowania samobójców to grubu nietakt. |
|
90 % tych przygłupów nie wie w jakich kaskach jadą zawodnicy Motoru ale co byli na stadionie sztuczny tłum kibice sukcesu już nie mogę tłumaczyć ludziom obok którzy to nasi i się nie odzywam
|
|
Tylko się nie pobijcie... Kibice żużla. Komedia.
|
|
Dobry pomysł. Oby tylko nie wsiąkali tu kibole Spartakusa, tak jak to stało się po drugiej stronie startowej. Powtarzam kibole nie kibice.
|
|
Nie za bardzo rozumiem co stoi na przeszkodzie zorganizowania takiego turnieju , jest przecież stowarzyszenie Speedway Euphoria z którym pierwszy łuk współpracuje, tyle wszyscy z tych grup krzyczą o ochronie barw klubowych , umieją uzurpować sobie prawo do siedzeń na stadionie , rozwieszania flag a nie umieją zorganizować turnieju ? Bardzo dziwne!
|
|
speedcar ANAL tubtin -tak sie nazywacie analni
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|