Szkoda, że nie ma podobnych konkursów dla "POdprowadzających deweloperów". Może nasz zunio wygrałby medal?
|
|
TYlko po co ten beznadziejny tatuaz?! bleee
2ga tez w pempku jakies zelastwo.... ehh
|
|
Po co ta tandetna dziara? Przeciez to teraz obciach i kazdy burak czy blachara sa wydziarani.
|
|
Wszyscy w internecie jak są anonimowy to piszą oszczerstwa, na żywo nikt by tak nie powiedział bo by się bal. Pizdy w świecie, kozaki w internecie. Takie komentarze to albo od zazdrosnych dziewczyn albo od gości, którzy jedynie mogą marzyć o takiej dziewczynie. A tatuaże to sprawa indywidualna, jak widać skoro wygrała to większości się podobają. A reszcie proponuje nie obrażać... w dodatku anonimowo.
|
|
Zamiast gratulować dziewczynie wygranej to piszecie takie głupoty, pewnie większość komentarzy od Grażyn z patologii
|
|
Szkoda, ze wszyscy którzy piszą te komentarze i są anonimowy to w życie realnym bo przeszli obok. Ale internet to dzieło dla ludzi, którzy maja smutne życie i wylewają swoje frustracje w anonimowych komentarzach. To takie przykre
|
|
tyle jadę anonimowych Januszu i Grazyn, zazdrość i nudne życie = takie negatywne komentarze
|
|
tyle jadę anonimowych Januszu i Grazyn, zazdrość i nudne życie = takie negatywne komentarzeNie jedź jeszcze, zostań trochę. |
|
Czego cwaniaczki/ hejterzy nie podpisujecie się imieniem i nazwiskiem? A no tak, anonimowość bo w życiu jesteście szarymi myszkami.
|
|
Czego cwaniaczki/ hejterzy nie podpisujecie się imieniem i nazwiskiem? A no tak, anonimowość bo w życiu jesteście szarymi myszkami.Podpisz się pierwszy, to inni pewnie to samo zrobią. |
|
Klaudia jesteś PRZEŚLICZNA .
Mój ideał urody.
I nie przejmuj się jakimiś głupimi wpisami.
Idioci są wśród nas.
|
|
Klaudia jesteś PRZEŚLICZNA . Mój ideał urody. I nie przejmuj się jakimiś głupimi wpisami. Idioci są wśród nas.Miro, kto wie? Może jak ograniczysz spożycie hot-dogów podczas wdychania pyłów wydobywających się spod kół pędzących po torze motocykli i zapiszesz się na zajęcia fitness, może któregoś dnia Klaudia mrugnie do Ciebie okiem? |
|
Wszyscy w internecie jak są anonimowy to piszą oszczerstwa, na żywo nikt by tak nie powiedział bo by się bal. Pizdy w świecie, kozaki w internecie. Takie komentarze to albo od zazdrosnych dziewczyn albo od gości, którzy jedynie mogą marzyć o takiej dziewczynie. A tatuaże to sprawa indywidualna, jak widać skoro wygrała to większości się podobają. A reszcie proponuje nie obrażać... w dodatku anonimowo.A ty pipko podpisałeś się choćby z imienia? Nie. Więc o co ci chodzi buraczyno? Ludzie piszą prawdę, że plastik i sztuczność do tego te dziary... kiedyś to goście w pierdlu tatuowali się a teraz to ma być cool-trendy i takie "pikne"? Ale ty widzę ślinisz się do takich i... w sumie tylko ślinienie ci zostanie xD Żałosny jesteś koleś, no ale cóż. |
|
Klaudia jesteś PRZEŚLICZNA . Mój ideał urody. I nie przejmuj się jakimiś głupimi wpisami. Idioci są wśród nas.Nom. A pierwszy jesteś ty. |
|
Akurat to bardzo ładna dziewczyna nawet bez makijażu. Czerpiesz wiedzę na podstawie jednego zdjęcia a wystarczy spojrzeć na jej instagrama. Kolejny z tego patologicznego pokolenia który wie lepiej zamiast coś zobaczyć, wyjść, poczytać, zgłębić temat.
|
|
Ta w żółtym na 1 zdjęciu fajną ma "mandarynę", tak trzymać !!! trzeba było te leginsy jeszcze bardziej podciągnąc hi hi.
|
|
Widzę,że sporo tu komentujących dla których ideałami piękna są na przykład Szydło,Mazurek,Pawłowicz,Sobecka czy Gosiewska(skie). Po co ta jazda? Wygrała głosowanie zapewne dzięki mobilizacji lubelskich fanów żużla i tyle. Nikt nie robi z niej ideału urody. Jednym się może podobać innym nie,normalna sprawa.
|
|
Sorki, ale czy ktoś tutaj mógłby mi wyłożyć na czym polega frajda z bycia "podprowadzającą"? I czy trzeba mieć dziary, czy przyjmują też bez?
|
|
A co na to Górki Czechowskie ???
|
|
W tym kraju nie może być lepiej, patrząc jakie pizdy komentują. Sytuacje z reszta dość logiczna. Dziewczyna wygrała nie bez powodu. A tu prawie żadnego, zwykłego ‚gratuluje’. Jesteśmy 100 lat za murzynami... A ja tez czuje się jakbym trafił na jakaś wieś gdzie Grażynki się przekrzykują. Przegryw życiowy wszedł sobie do internetu, żeby się pofatygować i shejtowac ładna dziewczynę. Tapeta dlatego ze od lat chyba makijaże funkcjonują, chyba nie powinno to nikogo dziwić. Tatuaże chyba już dawno powinny się przestać kojarzyć z kryminałem czy innymi podobnymi. A tu proszę, jednak da się. Wierze mocno w to, ze piszą takie rzeczy ludzie naprawdę nieudani życiowo i ’twarzowo’ tez. Inaczej być nie może ...
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|