I pięknie :) Gratuluję!!
|
|
W tym kraju nie może być lepiej, patrząc jakie pizdy komentują. Sytuacje z reszta dość logiczna. Dziewczyna wygrała nie bez powodu. A tu prawie żadnego, zwykłego ‚gratuluje’. Jesteśmy 100 lat za murzynami... A ja tez czuje się jakbym trafił na jakaś wieś gdzie Grażynki się przekrzykują. Przegryw życiowy wszedł sobie do internetu, żeby się pofatygować i shejtowac ładna dziewczynę. Tapeta dlatego ze od lat chyba makijaże funkcjonują, chyba nie powinno to nikogo dziwić. Tatuaże chyba już dawno powinny się przestać kojarzyć z kryminałem czy innymi podobnymi. A tu proszę, jednak da się. Wierze mocno w to, ze piszą takie rzeczy ludzie naprawdę nieudani życiowo i ’twarzowo’ tez. Inaczej być nie może ...pierwsza pi.da właśnie to chyba jednak ty |
|
To już nie można wspomnieć o insta? Ze komentarz skasowany ? Taka prawda. Dokleiła sobie dwie głowy, co wyglada wstrętnie po prostu. Brak umiaru gubi
|
|
Skasowano pewien długi i niewygodny komentarz... cenzura przed rzekomym męskim szowinizmem? Na to wygląda
|
|
Taki wielki tatuaż u dziewczyny wygląda nieestetycznie.
|
|
Gratki! No i ludzie polecam maść na ból dupy za ten hejt. Każdy ma prawo wyglądać jak chce. Osoby zwracające zbyt dużo uwagi i czasu na dogryzanie innym z zasady są niedowartościowane i niezadowolone ze swojego życia lub wyglądu.
|
|
Wystarczy zobaczyć zdjęcia Klaudi z liceum, pare lat wstecz. Dziewczyna zawsze była śliczna i wyróżniała się na tle innych nie tylko w Lublinie. Ale fakt, łatwiej napisać durny komentarz niż przewinąć kilka zdjęć do tyłu na insta. Zazdrość jest okropna - nie polecam ✌
|
|
Śliczna dziewczyna. Głosowałąm na nią. Szxkoda jednak, ze zeszpeciła się tym olbrzymim tatuażem. Taka moda, ale dziara zostanie do końca życia, nawet gdy wyjdzie z mody.niestety :(
|
|
A mnie się podoba brunetka z prawej na 7,8,9 zdjęciu :)
|
|
Generalnie gratulacje życiowy sukces spełnienie marzeń każdej ambitnej osoby no bo kto by nie chciał zostać najlepszą podprowadzającą zazdraszczam z całego serca teraz lublyn stanie się światową potega. Pozdrawiam również "dziennikarzy" dziennika za ambitne artykuły.
|
|
Dziary ma spoko ale sama ich robić nie potrafi - nie każdy facet z widłami to neptun. Jak na mlodą mame figure ma niezłą.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|