Wicie, rozumicie i załatwione.
|
|
Żuk to jest gość.
|
|
Już po wyborach. Czego się spodziewacie?
|
|
A gdyby tak podnieść ceny biletów do poziomu, który pozwoli na przebudowę stadionu bez dofinasowania od miasta. W końcu stadion jest dla kibców to mogą sami sobie sfinsować tą przyjemność
|
|
Ten stadion, podobnie jak lekkoatletyczny, potrzebny jest jak dziura w moście albo kolejny wiadukt.
Biedne miasto takie jak Lublin powinno zbudować raz a dobrze - jeden stadion wielofunkcyjny, ale lublin miastem wiaduktów i stadionów...
|
|
Ten stadion, podobnie jak lekkoatletyczny, potrzebny jest jak dziura w moście albo kolejny wiadukt. Biedne miasto takie jak Lublin powinno zbudować raz a dobrze - jeden stadion wielofunkcyjny, ale lublin miastem wiaduktów i stadionów...Inni malkontenci mówią zaś: "Jeśli coś jest do wszystkiego, to jest do niczego." :) |
|
Już po wyborach. Czego się spodziewacie?ja się spodziewałem że twoja stara się w końcu podmyje.. ale trudno się mówi.. |
|
tu zamkną usta pozwem, tu obiecają... przed wyborami ...
|
|
Mam dziwne wrażenie że działania w Motor SA które ewidentnie szkodzą klubowi a są podejmowane przez ludzi z obozu PO mają na celu uwalenie klubu pod pozorem braku wyników i wsadzeniem na Arenę żużla. 2 tygodnie do rozgrywek a klub nie ma 1 dobrego napastnika. Prezydent opowiada bajki o awansie a potem rozważa żużel na Arenie czego nie da się łączyć z piłką. Granie na czas na dwa fronty
|
|
Mam dziwne wrażenie że działania w Motor SA które ewidentnie szkodzą klubowi a są podejmowane przez ludzi z obozu PO mają na celu uwalenie klubu pod pozorem braku wyników i wsadzeniem na Arenę żużla. 2 tygodnie do rozgrywek a klub nie ma 1 dobrego napastnika. Prezydent opowiada bajki o awansie a potem rozważa żużel na Arenie czego nie da się łączyć z piłką. Granie na czas na dwa frontyCo ma PO do Motoru? Weź idź stąd z polityką. To znamienne, że zawsze przed wyborami pojawia się na forach internetowych wysyp wpisów takich politycznych trolli jak ty. |
|
To memento do wszystkich dziadów i innych tumanów, którym budowa infrastruktury sportowej, jak i wszystkiego innegow mieście, zawsze przeszkadzała, bo zadrogie lub niepotrzebne.
|
|
Temat tego stadionu odżywa zawsze przed wyborami. Ale fani czarnego "sportu" generalnie nie zaliczają się do specjalnych bystrzaków i prawdopodobnie kolejny raz dadzą się nabrać na tego suchara wyborczego.
|
|
Żuk to jest gość.Ba! Nawet - gospodarz! Miasta! |
|
Temat tego stadionu odżywa zawsze przed wyborami. Ale fani czarnego "sportu" generalnie nie zaliczają się do specjalnych bystrzaków i prawdopodobnie kolejny raz dadzą się nabrać na tego suchara wyborczego.Suchar powiadasz? No patrz, a Arena Lublin, Aqua Lublin czy przebudowa stadionu lekkoatletycznego jakoś doszły do skutku? Da się? Da |
|
Prezes Ekstraligi niech wyluzuje, budowa stadionu to nie jest wcale taka prosta rzecz - potrzeba czasu i przede wszystkim pieniędzy. A Zygmuntowskie 5 nie są w tak opłakanym stanie, żeby Motor nie mógł tu pojeździć jeszcze sezon czy dwa.
|
|
Chłopie chyba tam nie byłeś, wszystko co prezes El mówi to 100% prawda a pomysł sobie co się będzie działo jak w trakcie przebudowy będą się tam odbywać mecze!? Nowa lokalizacja, jedyne rozsądne rozwiazanie.
|
|
Będzie kasa. A kto bogatemu zabroni?
|
|
A ja się zapytowywuję Pana prezydenta dlaczego miasto nic nie zrobiło gdy koziołki nie brały udziału w rozgrywkach ligowych przecież wtedy można było zmodernizować stadion ?
|
|
Jakby nie patrzeć d... z tyłu. Ale na kłopoty - Budimex:)))
|
|
W sądzie też mówił, że jest niewinny i teraz daje gwarancje....... :((
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|