Bo tylko oni są GODNI TEGO STADIONU
|
|
Wy***ać do Rzeszowa lub Łodzi a od Areny wara
|
|
Arena tylko dla piłki nożnej. Niech wam te głupie pomysły nie przychodzą do głowy.
|
|
A kopaczy wy***ić z Areny na kresową bo tam ich miejsce albo do Szarowoli
|
|
A na ch ta arena tym matolom? Osiedlowy orlik to za duzo dla nich. Wiedza wogole coto pilka oco w niej chodzi ?:D
|
|
Szparagus Siarowola powinien grac na boisku szkolnym jednej z podstawowek. Albo honorowo wycofac sie z rozgrywek na 2 lata. Lublin to wyłącznie żużel.
|
|
Nowo otwarta Arena Głusk już czeka na piłkarzy... Miejsce adekwatne do poziomu.....
|
|
Chca tym zuzlem zajebac nowy obiekt to niech sobie wybuduja nowy, a łapy won od areny bo to dla pilki stadion , a i tak spadna do 1 ligi z tym pseudo składem kaskow!!!
|
|
Niech miasto teraz kombinuje co z tą żabą zrobić Mieli czas ma modernizację obiektu gdy zespół był wycofany z rozgrywek wtedy to spokojnie można było przeprowadzić a teraz...
|
|
Dla kilku kibicow siarowoli... Żużlowcy juz sie utrzymali w ekstraklasie. Bardziej balbym sie o waszego Spartakusa bo 4 liga mocno zagrozona hahahahaha
|
|
Żużel ale ciekawy sport jazda po torze ja pizgam nudne to i nic nie wnoszące
|
|
Żużel ale ciekawy sport jazda po torze ja pizgam nudne to i nic nie wnosząceWnoszace jest za to dostawanie regularnego oklepu od okolicznych wiosek i notoryczne przynoszenie wstydu miastu. Spartakus powinien grac u siebie, nie w Lublinie. |
|
Haha zuzlozjeby widzę tutaj się ostro produkuja A na żywo albo na różnych fejsbukach gdzie już nie sa anonimowi boją się odezwać słowem i tak ma być bo to MY JESTEŚMY MOTOR LUBLIN OFFICIAL HOOLIGANS A wy nie potraficie obronić nawet barw więc nie macie prawa bytu pajace
|
|
Haha zuzlozjeby widzę tutaj się ostro produkuja A na żywo albo na różnych fejsbukach gdzie już nie sa anonimowi boją się odezwać słowem i tak ma być bo to MY JESTEŚMY MOTOR LUBLIN OFFICIAL HOOLIGANS A wy nie potraficie obronić nawet barw więc nie macie prawa bytu pajaceKolego sympatyczny. Masz lakse na twarzy i mocz miedzy uszami. Wielki hulsie z gimbazy... |
|
Prawdziwy Motor Lublin (żużel) skończył swoją przygodę w 1995 roku. Ten twór Speedway Lublin próbuje sobie przypisać nazwę Motor Lublin chociaż nie mają do tego moralnego prawa
|
|
Jeżeli ta nowa murawa na Arenie kosztowała 700 000 zł to ja jutro składam doniesienie do CBA, przecież to jakiś przekręt widziałem ją na ostatnim meczu, jest gorsza niż w Głusku.
|
|
Łapy precz od areny, żałośne sezonowe żużlo-speed coś tam pajace
|
|
A w ktorym to roku Motor Lublin [piłka] zakończył swoją dzialalnosć zamieniajac sie w Spartakusa Szarowola?
|
|
A w ktorym to roku Motor Lublin [piłka] zakończył swoją dzialalnosć zamieniajac sie w Spartakusa Szarowola?W żadnym. Motor Lublin połączył się ze Spartakus Szarowola odkupując od nich licencje na grę w II lidze z tego co pamiętam w 2010 roku |
|
ty pajacu Motpr Lublin Hooligans,chyba młody dosc jestes,oni piszez nie potrafia obronic swoich barw a Wy,chcecie sie pchac do wyzszych lig pytam po co?w*** jak kiedys dostawac od Zawiszy,Lecha dwa razy pod rzad itd,młyn załosny,wyjazdy 200 osób po co wyżej ja sie pytam,miasto i stadion na to zasługuje a ty kucnij troche
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|