Warunkowo zapewne przez rozsypujący się stadion.
|
|
Skoro to jest prywatny klub to niech wybudują sobie stadion i po kłopocie.
|
|
Klub jest miejski czy prywatny???? Prywatny. Więc dlaczego miasto ze.środków publicznych czyl z podatków mieszkańców i firm ma budować stadion dla prywatnego klubu? W takim razie ja który prowadzi działalność w Lublinie wnoszę by miasto wybudowano mi halę na moją działalność która rozslawia Lublin.
|
|
Dr ekonomi Krzysztof Żuk wszystko zrobi dla swoich kolegów, stadion im wybuduje za publiczne pieniądze i pozwoli zarabiać na mieniu miejskim. Ciekawe co na to CBA lub prokuratura, kiedy się zainteresują?
|
|
Co to za dziwne muszą być wymogi, skoro mistrz, wicemistrz kraju dostają licencję warunkową? Jakie tam muszą być debilne wymogi? Kuźwa sport niszowy a wymogi jak w laboratorium medycznym ... coś mi się wydaje, że nie chodzi i spełnianie wymogów a o smarowanie działaczom ...
|
|
"Robol" Przeszkadza Ci bo kasa idzie z Twoich podatków, ale jak rząd pompuje miliony DJ Rydzykowi (tak, też z Twoich podatków) to jest ok...
|
|
Czas najwyższy POnumerować krzesełka na trybunach. Czy to takie trudne, że mija 2 rok sukcesów sportowych Motoru a kibić bulący za bilet na mecz ma Myślenice gdzie usiądzie i czy usiądzie. Było nie było zlecić studenckiej firmie ponumerowanie krzesełek. I będzie nowy kłopot.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|