Witam, co sądzicie o biżuterii jako prezencie na święta? Znalazłam ciekawa stronę z ciekawymi ofertami, może ktoś zna? ***s://***ankabizuteria.pl/ Czy wy lubicię dostawać biżuterię? Czy zdarzyło się nie trafić w wasz gust?
|
|
Kupiłem tam mojej dziewczynie wisior srebrny z naturalnym bursztynem - zrobił zwoją robotę bo już szukam na tej stronie pierścionka zaręczynowego :)
|
|
Biżuteria jest bardzo fajnym prezentem. Myślałam żeby kupić siostrze, Jednak stwerdziłam że dopiero co przeprowadziła się do swojego nowego mieszkanka i połowy rzeczy w kuchni brakuje. Dlatego postabnowiał jej kupic zestaw młynku do kawy z kawa ziarnistą c z a s k a w y .pl/product-pol-1051-Zestaw-prezentowy-mlynek-kawa-ziarnista-Riposso-Exclusive-Brasil-250g. Młynek jej się przyda, a kawa jest o wiele lepsza niż inne kawy w marketach. Do tego małe opakowanie 250 g, będzie trzymać wiecej świeżości kawy niż duże opakowanie.
|
|
Ja żonie kupuję tylko biżuterię. Sama nigdy sobie nie kupiła, bo mówi, że szkoda jej kasy. Ale czasem mi coś pokaże i pyta o radę. Ostatnio kupiłem Jej naszyjnik ***s://***ankabizuteria.pl/srebrny-naszyjnik-pozlacany-z-czarnymi-i-bialymi-cyrkoniami przeglądała tę ofertę kilka razy, na końcu i tak nie zdecydowała się na niego, więc sprawiłem jej prezent. Była bardzo szczęśliwa :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|